Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tega dne sledi nadaljevanje serije Najini mostovi!

13. 8. 2020; 09.00
Avtor: PR
08-tv-novosti-Najini_mostovi_Foto_Ana Gregorič

Najini mostovi, Robert Korošec, Maša Grošelj foto: Pop TV, Ana Gregorič

Končno, na POP TV se vrača težko pričakovana serija Najini mostovi! Preverimo, kdaj točno ...
Na POP TV se v ponedeljek, 31. avgusta, z novimi epizodami vrača nadaljevanje serije Najini mostovi. Jesenski večeri so tako rezervirani za napete zaplete, stare ljubezenske iskrice in vse bolj umazane posle. Bodo resnica in skrivnosti preteklosti le prišli na dan?
Spomnimo, da glavni junak serije Kristjan Bevk po vrnitvi v rodni kraj vse bolj spoznava, da je preteklost, ki jo je pustil za seboj, bolj živa kot kadarkoli prej. Raziskovanje umazanih poslov velikih Baronov ga pripelje bližje resnici, hkrati pa tudi vse bližje svoji mladostniški ljubezni Moniki Furlan.
In kaj lahko pričakujemo od nadaljevanja sezone serije Najini mostovi?
Nove epizode bodo poskrbele za vznemirljivo nadaljevanje in odkrite pogovore. Kristjan si bo prizadeval za konkretne odgovore, zakaj ga je Franja poklicala nazaj v Vipavo. Dragico pestijo neuslišana čustva, ki jih goji do Lovra, hkrati pa ugotovi, da Lovro vohuni za Roberta in dela proti Kristjanu ter posledično proti Moniki. Tanja pomotoma sliši, kako sta Ksenija in Boris prišla do vinogradov, Karmen pa se dokončno vrne v Ivanov objem. Bo zasuk zgodbe pomenil Kristjanov odhod iz Vipave ali njegovo zbližanje z mladostniško ljubeznijo?
Serija Najini mostovi bo na sporedu od ponedeljka do srede, ob 20. uri, prvič že v ponedeljek, 31. avgusta. Gledalke in gledalci si za osvežitev napetega dogajanja v seriji Najini mostovi vse do sedaj predvajane epizode pogledajo v videoteki na zahtevo VOYO.
prejšnji članek
Koga ljubi poskočni Dejan?
Svet slavnih
Koga ljubi poskočni Dejan?
naslednji članek
Težave v raju? Goran razburil oboževalce ...
Svet slavnih
Težave v raju? Goran razburil oboževalce ...