pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka razkrila bitko z motnjo

15. 8. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
fuksi 2

Gaja Prestor. foto: Marko_Delbello_Ocepek

Mlada pevka Gaja Prestor je v duhu osveščanja razkrila, kako se je minulih osem let spopadala z motnjo dojemanja izkrivljene telesne podobe.

»Skrb zase je zelo pomembna! Zadnja dva meseca se povsem osredotočam na svoje zdravje in počutje. Po svojih najboljših močeh se trudim, da zgodaj vstajam, jem kakovostno hrano, pijem veliko vode in telovadim,« je v zapisu na družbenem omrežju pričela svojo izpoved pevka Gaja Prestor, nato pa pojasnila, da se je zadnjih osem let spopadala z motnjo izkrivljenega dojemanja lastne telesne podobe, pri čemer jo je stremenje k lepoti globoko zaznamovalo.

Gaja Prestor foto: Promocijska fotografija

»Bila sem tako zelo obsedena s tem, kako je bilo videti moje telo, da sem povsem izgubila zanimanje za druge interese in dejavnosti. Sedaj sem prekleto ponosna nase, ker lahko končno rečem, da telovadim, ker se želim boljše počutiti, ker želim biti zdrava in srečna. Zase skrbim zaradi same sebe. Za menoj je dolg in boleč proces, a bilo je vredno,« je bila iskrena 20-letnica, ki je v nadaljevanju pojasnila še, da se je zatekla tudi k meditaciji, ki ji močno pomaga pri ohranjanju dobrega počutja, kontroliranju stopnje tesnobe in vzpostavljanju mirnosti v stresnih situacijah.

»Ali se lahko vsi skupaj prenehamo obremenjevati in primerjati s tem, kdo je bolj uspešen, bogatejši ter lepši in pričnemo preprosto uživati v vsakem trenutku, ki nam ga je namenilo življenje? Rada vas imam vse,« je svoje misli zaključila mlada pevka.

gaja prestor

gaja prestor foto: Revija Zvezde Lady

prejšnji članek
Izrabili identiteto Omarja Naberja
Svet slavnih
Izrabili identiteto Omarja Naberja
naslednji članek
Horoskop: Čutili boste nenavadno moč
Horoskop
Horoskop: Čutili boste nenavadno moč