901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neda Ukraden obožuje Slovence

17. 8. 2020; 12.00
Avtor: PR
neda-ukraden, 70-let

Neda Ukraden - 70 let foto: Instagram

Ena izmed največjih zvezd Balkana, Neda Ukraden, je včeraj na svoj 70. rojstni dan javnosti predstavila novo pesem, ki jo je za njo pripravil Slovenec. Ob tem pa nam je razkrila, kaj si misli o naši državi in našem narodu.

Neda je javnosti na svoj 70. rojstni dan predstavila pesem Za pravu ljubav, ki jo je za njo pripravil slovenski producent Raay, za besedilo pa je poskrbel hrvaški skladatelj in avtor besedil Nenad Ninčević. "Sodelovanje se je začelo spontano, nekaj smo se že dogovarjali, ko je prišel pravi čas, smo začeli, se zelo hitro dogovorili. Zelo pa sem vesela, da se ujamemo tudi na energijski ravni, saj ni pomembno, koliko je kdo star, temveč da ima tovrstno energijo, željo, voljo ... Ravno to se je zgodilo pri nama z Raayem, zato me zelo veseli, da smo začeli to sodelovanje, nad katerim sem navdušena," je razkrila Neda in dodala, da jo je kupil z brezčasno melodijo in besedilom. 

To pa ni edino sodelovanje s Slovencem, saj je z Raayem sodelovala že pri uspešnici Ni Dubai, ni Hawaii, ki jo je posnela z Luko Basijem. Zato nas je zanimalo, kaj si Neda misli o Slovencih in Sloveniji. "Vsem rečem, da so moji najboljši koncerti in najboljše zabave in druženja ravno s slovenskim občinstvom. Ni mi treba govoriti o o tem, koliko odličnih sodelovanj sem imela z različnimi skupinami, s katerimi smo še danes ostali dobri prijatelji. Rada imam Slovenijo, spoštujem jo, slovenski narod, občinstvo. Uživam v vseh krajih Slovenije, dobro se počutim, dobro se razumem z ljudmi, ne vem, morda sem bila v prejšnjem življenju Slovenka," nekoliko v šali pojasni priljubljena pevka. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Merkur v Devici prinaša praktičnost
Horoskop
Tedenski horoskop: Merkur v Devici prinaša praktičnost
naslednji članek
Maja Malnar odvrgla oblačila in z golimi prijateljicami slavila svobodo
Svet slavnih
Maja Malnar odvrgla oblačila in z golimi prijateljicami slavila svobodo
#obraziavenija
obraziavenija