stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Raay in Marjetka napovedujeta veliko spremembo

25. 8. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
MARAAYA 1 (neobrezana) (1 of 1)

Marjetka Vovk in Raay živita za glasbo, svoje gene pa sta prenesla tudi na svoja sinova Vida in Oskarja foto: Osebni arhiv/Zvezde

Zakonca, ki ustvarjata pod imenom Maraaya, sta že dolgo prisotna na slovenski glasbeni sceni. Zdaj pa pravita, da je čas za spremembo.

Raay in Marjetka sta pomemben del slovenske in hrvaške glasbene industrije, predvsem s produkcijsko hišo Raay Music, ki izdaja hit za hitom. Dvojec Maraaya pa je nekaj časa vseeno počival, saj že več kot dve leti nista izdala lastnega hita. nazadnje pesem Noć v hrvaškem jeziku in njeno angleško različico s španskim naslovom Mi corazón es tuyo. V času, odkar sta ustvarila dvojec Maraaya sta večinoma prepevala v angleškem jeziku in nekajkrat tudi v hrvaškem, zdaj pa sta razkrila, da je čas za veliko spremembo. 

"Moj nov vsakdan. Nova, dolga zgodba. Veselje, jok, sreča, žalost. Kot da je vse na novo in prvič," je Marjetka zapisala ob svoji prelepi fotografiji. Ob skupni fotografiji s poslovnim in življenjskim partnerjem pa je razkrila še nekaj več podrobnosti: "Pred nama je velika ‘sprememba’! Prišla je čisto spontano, naravno, in se je noro veseliva! Prihaja ‘Maraaya’ v slovenščini, na kar sva izjemno ponosna!" 

Ob tem sta na uradnem Maraaya Instagramu profilu še razkrila, da sta v času karantene, ko se je svet ustavil, na veliko ustvarjala. "Midva sva v miru našla ogromno navdiha in nastale so prelepe pesmi, kar za cel album jih je! Komaj čakava, da jih pošljeva v svet in jih deliva z vami!"

prejšnji članek
Tina Maze doživela prav posebno srečanje
Svet slavnih
Tina Maze doživela prav posebno srečanje
naslednji članek
Osramočena srbska pevka skrivala obraz
Svet slavnih
Osramočena srbska pevka skrivala obraz