Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Načrti padli v vodo, a Challe Salle vztraja, se bori

31. 8. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
challe-salle

Challe Salle foto: Domen Jančič

Challe Salle bo letošnje leto obeležil 10. obletnico glasbenega ustvarjanja. Ob tem mejniku je imel začrtan prav poseben cilj, ki pa ga zaradi koronakrize žal ne bo zmogel v celoti uresničiti.

Challe Salle je oboževalce navdušil z motivacijsko pesmijo Nove zmage, ki poslušalcem prinaša moč in voljo za premagovanje premnogih ovir. A ne gre zgolj za prazne besede, tudi ta pesem je bila namreč zasnovana na podlagi lastnih izkušenj in občutkov. Kot mnogi, tudi Saša bije bitko in se trudi doseči vsaj del zastavljenih ciljev.

Challe Salle foto: Domen Jančič

»V času krize, ko glasbeniki nimamo koncertov s katerimi se preživljamo, kljub vsemu ustvarjam in vztrajam naprej. Tudi, če je kriza, karantena ali pa se bliža konec sveta, je glasba moje življenje in ne morem brez nje. Ne glede na vse, se bom vedno trudil po svojih najboljših močeh. Ker letos praznujem 10. obletnico kariere, je bil jeseni planiran izid novega albuma, a žal mi je situacija s COVID-19 prekrižala načrte. Kljub temu sem se odločil, da v tem letu izdam vsaj tri nove single s prihajajočega albuma, ki bo po vsej verjetnosti izšel šele naslednje leto,« pojasnjuje Challe Salle.

prejšnji članek
Šverc komerc: Ivana zdaj popolnoma drugačna
Svet slavnih
Šverc komerc: Ivana zdaj popolnoma drugačna
naslednji članek
Aljoša Bagola zdaj tudi v bosanščini
Svet slavnih
Aljoša Bagola zdaj tudi v bosanščini
#obraziavenija
obraziavenija