andreja novak Dobra karma

Andreja Novak: 'Ne sledite mnenjem drugih, ...

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za soboto, 24. oktobra

janez jansa bobo Reporter.si

Janša s podporo Trumpu in žaljenjem "šibkega" ...

infekcijska-klinika, ukc-ljubljana, koronavirus, covid Svet24.si

Tomaž Gantar: Bolnikom bodo lahko na voljo tudi ...

20200316-00995849 Necenzurirano

Ker so pri Počivalšku zavlačevali, bodo z ...

ljubljana, 23 Odkrito.si

To sem doživel po 21. uri v Ljubljani

Žan Milosavljević Njena.si

To je lepotica, ki jo ljubi Žan (MasterChef)

Omar Naber v velikem pričakovanju
| PR

Omar Naber v velikem pričakovanju

Omar Naber, osebni arhiv

Pevec v velikem pričakovanju – govori se, da mu nekdo mu pripravlja nekaj lepega ...

Naj bo še tako nenavadno, a ljudje so bolj radovedni, kaj slavni počnejo, ko niso na očeh javnosti. Zaradi prepoznavnosti so s svojimi dejanji še toliko bolj izpostavljeni. Omar Naber je eden tistih, ki se za odrom obnaša povsem drugače, kot bi pričakovali. Vsi ga poznamo kot odličnega vokalista, le malokdo kot preprostega fanta, ki je zadovoljen z malim, daje pa veliko. Z glasbo se preživlja, vse ostalo pa počne spontano in po svoje, nikoli zato, da bi pritegnil oči javnosti. Nasprotno - ne mara "hvalisanja," zato pravega Omarja pravzaprav pozna le tisti, ki ga je že srečal.

Foto: Kerim Vodnik - Omar Naber

Omar je ustvarjalec - ko ne ustvarja glasbe, ustvarja dobro voljo. Hvaležnost ljudi in nasmehi na obrazih pa mu dajejo navdih in motivacijo za pisanje in igranje. Socialna omrežja vedno bolj postajajo orodje za tekmovanje med ljudmi, kdo ima več. Medtem ko tistih majhnih, spontanih pozornosti, ki si jih namenimo vsak dan, niti ne opazimo, kaj šele, da bi jih znali ceniti. Pa tako nam je lepo, če nas kdo osreči. Vsak od nas je že vsaj enkrat slišal pregovor, da bogastvo ne prinese sreče. Največja dragocenost je drobna gesta sočloveku. A v današnjem materialnem svetu drug drugemu naklonimo premalo.
Omar želi vzpodbuditi tudi ostale, da se spomnimo na druge, ko smo srečni in delimo ta čudovit občutek naprej. Saj veste - dobro se z dobrim vrača. In če je res tako, Omarja kmalu čaka nekaj zelo dobrega. Tudi sam še ne ve kaj. Mi pa vemo, a vas bomo pustili še malo v pričakovanju...