Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Omar Naber v velikem pričakovanju

1. 9. 2020; 05.00
Avtor: PR
1_omar naber

Omar Naber foto: osebni arhiv

Pevec v velikem pričakovanju – govori se, da mu nekdo mu pripravlja nekaj lepega ...

Naj bo še tako nenavadno, a ljudje so bolj radovedni, kaj slavni počnejo, ko niso na očeh javnosti. Zaradi prepoznavnosti so s svojimi dejanji še toliko bolj izpostavljeni. Omar Naber je eden tistih, ki se za odrom obnaša povsem drugače, kot bi pričakovali. Vsi ga poznamo kot odličnega vokalista, le malokdo kot preprostega fanta, ki je zadovoljen z malim, daje pa veliko. Z glasbo se preživlja, vse ostalo pa počne spontano in po svoje, nikoli zato, da bi pritegnil oči javnosti. Nasprotno - ne mara "hvalisanja," zato pravega Omarja pravzaprav pozna le tisti, ki ga je že srečal.

Omar Naber foto: Kerim Vodnik

Omar je ustvarjalec - ko ne ustvarja glasbe, ustvarja dobro voljo. Hvaležnost ljudi in nasmehi na obrazih pa mu dajejo navdih in motivacijo za pisanje in igranje. Socialna omrežja vedno bolj postajajo orodje za tekmovanje med ljudmi, kdo ima več. Medtem ko tistih majhnih, spontanih pozornosti, ki si jih namenimo vsak dan, niti ne opazimo, kaj šele, da bi jih znali ceniti. Pa tako nam je lepo, če nas kdo osreči. Vsak od nas je že vsaj enkrat slišal pregovor, da bogastvo ne prinese sreče. Največja dragocenost je drobna gesta sočloveku. A v današnjem materialnem svetu drug drugemu naklonimo premalo.
Omar želi vzpodbuditi tudi ostale, da se spomnimo na druge, ko smo srečni in delimo ta čudovit občutek naprej. Saj veste - dobro se z dobrim vrača. In če je res tako, Omarja kmalu čaka nekaj zelo dobrega. Tudi sam še ne ve kaj. Mi pa vemo, a vas bomo pustili še malo v pričakovanju...
prejšnji članek
Bernarda ujeta med rabutanjem sosedove koruze
Svet slavnih
Bernarda ujeta med rabutanjem sosedove koruze
naslednji članek
Vrhunski nogometaši so prava paša za oči
Svet slavnih
Vrhunski nogometaši so prava paša za oči