cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

The Rockova cela družina zbolela za koronavirusom

3. 9. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
Dwayne Johnson

Dwayne Johnson foto: Profimedia

Igralec je razkril, kaj je njihova družina doživljala zadnje tri tedne in oboževalcem spoštljivo svetoval, naj spoštujejo ukrepe za zajezitev novega koronavirusa. Sami so se okužili od družinskega prijatelja, ki v tistem času ni vedel, da je okužen.

Dwayne 'The Rock' Johnson je pred nekaj urami pojasnil, da je njegova celotna družina zbolela za novim koronavirusom. O tem je tekom videoposnetka spregovoril šele po treh tednih, ko je zdravstveno stanje soproge Lauren Hashian ter hčera, štiriletne Jasmine in dveletne Tiane občutno boljše.

Igralec je pojasnil, da so bila vsa tri dekleta na testiranju pozitivna na covid-19, diagnoza, s katero so se morali soočiti, pa predstavlja enega najzahtevnejših in najtežjih izzivov, ki so jih prestali skupaj kot družina.

Dwayne Johnson foto: Profimedia

»Moja prioriteta št. 1 je to, da vedno ščitim svojo družino in najdražje. Želim si, da bi bil na testu pozitiven samo jaz, bila pa je moja celotna družina, kar je zame predstavljalo nizki udarec. Vsi v družini smo sedaj dobro, bližamo se koncu poteka bolezni in nismo več kužni. Hvala bogu, da smo zdravi,« je hvaležen Dwayne, ki poudarja, da se zaveda, da bolniki po koncu bolezni niso vedno pri najboljših močeh.

»Zaradi tega neusmiljenega virusa je nekaj mojih najboljših prijateljev ostalo brez staršev,« še pojasnjuje The Rock, ki celemu svetu predaja naslednje sporočilo: »Ostanite disciplinirani. Poskrbite za krepitev vašega imunskega sistema. Skrbite za vaše dobro počutje. Nosite maske. Zaščitite svojo družino. Ostanite pozitivni. Izogibajte se številnim druženjem. Skrbite za soljudi.«

Igralčevemu nagovoru lahko prisluhnete na posnetku, ki se nahaja na dnu objave.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Hana zavrnila udeležbo v treh resničnostnih šovih
Svet slavnih
Hana zavrnila udeležbo v treh resničnostnih šovih
naslednji članek
Ljubezen po domače: Renato predstavil bodočo gospo Lužar
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Renato predstavil bodočo gospo Lužar