stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ani Frece: »Ne moremo se vsa dekleta kar naenkrat poročiti!«

5. 9. 2020; 08.00
Avtor: Eva Jandl / SVET24
1_mjav

MJAV foto: Osebni arhiv

Ani Frece o poroki dan pred ukrepi, o novi vlogi v življenju in uresničenju desetletnih sanj. Sicer pa bo v ženski skupini MJAV kmalu le še eno neporočeno dekle.

V ženski glasbeni zasedbi MJAV, ki jo sestavljajo Ani Frece, Maša Uranjek in Jasmina Šmarčan, je te dni veliko veselja. Prva se je poročila Ani Frece, sicer že meseca marca, v sredo, dan pred uvedbo ukrepov ob epidemiji, vendar o tem vse do zdaj ni govorila. »Ker sva z možem načrtovala veliko poroko s slavjem v maju, o civilni poroki nisva govorila. Takrat res ni bilo nobenega slavja, še priči tisti dan nista vedeli, da bosta na poroki. Jaz sem tisti dan nastopala, Roman je imel delo s svojo turistično agencijo, nato pa smo se dobili pred Tobačno v Ljubljani in sva se civilno poročila. Tudi zdaj ne bova naredila večjega slavja, pravzaprav mi je bilo zelo všeč, da je bilo tiho in mirno, brez glasbe in tudi brez rokovanja. Sama sem vajena biti stalno na odru, pela sem na nešteto porokah,« nam je povedala Ani, ki pa nam je zaupala še eno skrivnost – že to soboto se bo poročila še druga članica skupine MJAV, Maša Uranjek, in to z Vilkom Frecetom, Aninim bratrancem, tako da bo kmalu tudi ona postala gospa Frece.

Tako neporočena ostaja le še Jasmina Šmarčan, ki je poroko z Samom Kališnikom, basistom zasedbe Kvatropirci, sicer napovedala že lani. »Počasi, ne moremo se vse naenkrat poročiti,« je v smehu pojasnila Ani, ki bo decembra prvič postala mama. Pravi, da jo je bilo na začetku epidemije okužbe zelo strah, zdaj pa je bolj sproščena, seveda pa upošteva vse ukrepe. »Upam le, da se bodo do decembra ukrepi toliko sprostili, da bo lahko mož prisoten pri porodu. Zdaj na vse preglede hodim sama, seveda ne sme z menoj. Sicer pa živimo in delamo naprej, saj ne moremo kar obstati.«

prejšnji članek
Horoskop: Zgodila se vam bo krivica
Horoskop
Horoskop: Zgodila se vam bo krivica
naslednji članek
Zmagovalka pevskega šova prestopila v narodno-zabavne vode
Svet slavnih
Zmagovalka pevskega šova prestopila v narodno-zabavne vode
#nasazenazenska
nasazenazenska