Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VELIKI PREOBRAT: Avdić in Deželak pobegnila, kje se skrivata?

8. 9. 2020; 05.00
Avtor: PR
radio-1, denis-avdić-show

Igra skrivalnic Radia 1. foto: Radio 1

Največja igra skrivalnic v Sloveniji se je komaj začela in že smo priča neverjetnemu preobratu. Spomnimo, včeraj so se voditelji Denis Avdić Showa na Radiu 1, Denis Avdić, Anja Ramšak, Jana Morelj in Miha Deželak skrili in program Radia 1 oddajali iz skrite lokacije nekje v Sloveniji.

Na terenu so jih iskali voditelji Radia 1 s pomočjo namigov, ki so jih dajali Denis in ekipa ter z res ogromno pomočjo poslušalcev. Ti so se odzvali s komentarji, smsi in klici v studio. Ampak, tudi to ni pomagalo, štirje prijatelji so dokazali, da Slovenija le ni tako majhna. Robert Roškar je šel na Koroško in v kratki majici in hlačah prišel celo na vrh Kop. Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič sta jih iskala v Postojni na Radiu 94, Postojnski jami in celo na policijski postaji v Cerknici, kjer sta si ogledala znamenita Avdićeva vrata.

Naslednji se je na lov podal Matjaž Lovše, ki je sledil namigom in prišel na vrh Krvavca, kjer je bila taka gosta megla, da ni videl niti en meter pred sabo. 4 prijatelje je iskal celo na oddajniku, ampak tudi brez uspeha.

Igra skrivalnic Radia 1. foto: Radio 1

Denis, Miha, Anja in Jana so tako ostali skriti celo noč in že drugi dan začeli oddajati program iz skrivnostne lokacije. Vse do pol osmih zjutraj, ko se je zgodil velik preobrat!  Avdič in Deželak sta zapustila skrivno lokacijo, tik preden jih je našel Robert Roškar in pobegnila na novo lokacijo. Roškar je tako v terenskem studiu našel samo presenečeni Anjo in Jano.

Slovenija se po novem sprašuje »Kje sta Deželak in Avdić?« Kot kaže bo letošnja igra skrivalnic še bolj pestra in zanimiva, zato ne zamudite dogajanja na Radiu 1, radio1.si in socialnih omrežjih Radia 1.

prejšnji članek
Žalostna Severina ponosna na sina Aleksandra
Svet slavnih
Žalostna Severina ponosna na sina Aleksandra
naslednji članek
Huda nesreča pisatelja Tadeja Goloba
Svet slavnih
Huda nesreča pisatelja Tadeja Goloba
#nasazenazenska
nasazenazenska