petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Še en zvezdniški par se je na skrivaj poročil!

10. 9. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
david-harbour-in-lily-allen

David Harbour in Lily Allen foto: instagram

Pevka Lily Allen in igralec David Harbour sta po dopustovanju na Hrvaškem odletela v Las Vegas in se tam na skrivaj poročila. Brez tradicionalnega poročnega cirkusa ter brez družine in svatov. Le preprosta obleka, dva prstana, Elvis Presley, veliki 'da' pred oltarjem, za večerjo pa hamburger, stoje, pred lokalom s hitro prehrano.

Britanska pevka  Lily Allen je znova zakorakala v zakonski jarem. A zdi se, da je razmerje z igralcem Davidom Harbourjem mnogo bolj zasidrano v objem pristne ljubezni, kot razmerja, ki so jo zaznamovala v minulih letih.

Parček, ki se je javnosti uradno predstavil avgusta lani, je skupaj z Lilinima hčerkama, Marnie in Ethel, preživel poletje na Hrvaškem, kjer so uživali ob odkrivanju naravnih lepot. Ob slovesu je pevka na družbenem omrežju zapisala, da so doživeli potovanje njihovega življenja.

A tedaj so bile njene misli že ujete v novo pustolovščino. Lily in David sta namreč po dopustovanju odpotovala v Las Vegas in se tam na skrivaj poročila. Sama, brez družine in prijateljev. Novico je pevka svetu zaupala prek družbenih omrežjih, kjer je najbolj navdušila objava fotografije, na kateri v preprosti beli obleki, s tančico na temenu, stoji pred lokalom s hitro prehrano in si v usta s slastjo tišči grižljaje hamburgerja.

Kaj porečete na tako vrsto hitre poroke? Elvis je zagotovo poskrbel za zanimiv spomin na njuno poročno pravljico ...

prejšnji članek
Gašper Rifelj končno pokazal svojega sina
Svet slavnih
Gašper Rifelj končno pokazal svojega sina
naslednji članek
Igralec danes niti malo podoben dr. Bevku
Svet slavnih
Igralec danes niti malo podoben dr. Bevku