Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaja oklestila kilograme in zakorakala v igralske vode

11. 9. 2020; 08.00
Avtor: Vesna Meško
kaja grozina4

Kaja Grozina foto: POP TV

Ko jo boste videli v humoristični seriji, boste zastrigli z ušesi. Dolgolaska namreč ni neznanka malih ekranov, le močno je oklestila kilograme in se lotila ustvarjanja igralske kariere.

Kaja Grozina je tisto zabavno dekle, ki smo jo lahko spoznali v šovu Ljubezen po domače. Tedaj je na Hafnerjevem posestvu poskrbela za nemalo smeha in ko nam je zaupala, kako domač ji je stand up oder, nam je bilo nemudoma jasno, zakaj njene šale vedno sedejo na pravo mesto.

Kaja je poskrbela za smeh v šovu Ljubezen po domače. foto: POP TV

Tudi danes mlado dekle skrbi za smeh in dobro voljo, zakorakala je namreč v igralske, humoristično obarvane vode. No, Kaja se pravzaprav z igro ukvarja že kar nekaj časa, sprva se je bolj posvetila gledališču, kasneje pa je postala vse bolj glasna in živahna tudi želja po filmski igri.

»Trenutno igram v humoristični seriji, katere sem tudi ena od soavtoric. Vsak snemalni dan je ena nepozabna zgodba ... tista za vnuke (smeh). Lahko povem, da v seriji igram Klaro, ki ima kar pestro življenje, polno težav in zelo bednega bivšega, ki ga igra Andrei Lenart. Ampak se vse to obrne, ko spozna fanta Sladžana. Z ekipo smo ogromno delali na odnosih likov in na tej točki bi se rada zahvalila Rajki Pogačar in Deanu Kikcu, ki igrata moja starša, ker imam včasih občutek, da sta me tako zelo sprejela, da sta to celo skoraj zares postala. Ekipa je fantastična in verjamem, da je to začetek ene krasne zgodbe za vse nas. In konec koncev tudi za vas,« nam je zaupala nadobudna igralka, ki pa jo zaradi spremenjene podobe skorajda ne bi prepoznali, saj je precej zmanjšala svojo telesno težo.

Pred kamero se odlično počuti. foto: Osebni arhiv

Je bilo topljenje kilogramov del shujševalne kure ali je vzrok druge narave? »Res sem izgubila kar nekaj kilogramov. Moram priznati, da sem imela psihično zelo naporno leto in da sem bila neprestano pod stresom, nekaj težav pa sem imela tudi z zdravjem. Odločitev je padla šele kasneje, ko sem v sebi bolj od želje 'shujšati' dobila nazaj željo po preoblikovanju telesa. Tu mi je pomagal dober prijatelj Matevž Krajnc, ki je med drugim tudi osebni trener. Je zelo zabavno bitje in ima ogrooooomno enih živcev, da me še vedno prenaša. Poleg tega pa sem si seveda želela biti všeč. Tako v ogledalu, kot tudi na kameri ali ekranu,« je o svoji poti do sprememb iskreno spregovorila Kaja, ki teži zlasti k temu, da bi bila ponosna nase in drugi nanjo.

Kaja je močno oklestila kilograme. foto: Osebni arhiv

Kaja s filmskima staršema, Rajko Pogačar in Deanom Kikcem

Kaja s filmskima staršema, Rajko Pogačar in Deanom Kikcem foto: Osebni arhiv

Kajini koraki v igralske vode ...

Kajini koraki v igralske vode ... foto: Osebni arhiv

Kaja v akciji ...

Kaja v akciji ... foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Nika Zorjan priznala, da je zaljubljena
Svet slavnih
Nika Zorjan priznala, da je zaljubljena
naslednji članek
Ta lepotica je bila mati Miše Molk
Svet slavnih
Ta lepotica je bila mati Miše Molk