banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

dež, naliv, dežnik Svet24.si

Grozijo novi nalivi, konec tedna bo sončen

čredna imunost, koronavirus, epidemija, covid Svet24.si

Stanje se slabša, tudi včerajšnja ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

tanja-fajon Odkrito.si

TANJA FAJON: Obkrožali so jo morski psi!

Marko Vozelj Njena.si

Marko Vozelj uspešno prestal operacijo

Challeta Salleta pestijo zdravstvene težave
| V.M.

Challeta Salleta pestijo zdravstvene težave

Challe Salle, oa

Letošnje poletje je bilo za priljubljenega raperja Challeta Salleta nekoliko drugačno. Daljšega dopustovanja si ni privoščil, pestile pa so ga tudi zdravstvene težave.

Challe Salle je tudi tekom najtežje preizkušnje, s katero se soočajo glasbeniki in umetniki, ostal aktiven in trdno odločen, da uresniči vsaj del zastavljenih ciljev. Poleg odlično sprejete pesmi in videospota Nove zmage, je bil aktiven tudi na drugih projektih, kar nemara ni bilo ravno lahko, saj ga pestijo zdravstvene težave.

Foto: osebni arhiv - Challe Salle

»Letos si zaradi projektov nisem privoščil večjega dopusta, razen 5-dnevnega oddiha na Bledu. Poleg nove pesmi in spota, sem že drugo leto izdal linijo šolskih potrebščin, na voljo pa so končno tudi moje majice. Ko sem prost, se rad ohladim v bazenu ali odigram košarko s prijatelji. Zadnja dva meseca sem imel probleme z vnetjem živca v ramenskem sklepu, tako da nisem smel biti športno aktiven, a se počasi vračam nazaj. Zato pa v studiu ustvarjam skoraj vsak dan in pridno nabiram nov material. Rad imam to kar počnem in vesel sem, da lahko pozitivno vplivam na vse poslušalce in oboževalce. Oni so tisti, ki mi dajejo dodaten zagon in motivacijo, še posebej v teh časih, ko glasbeniki zaradi ukrepov nimamo koncertov in ne moremo normalno opravljati svojega dela. Upam, da se zadeve čim prej uredijo, saj takšno stanje ne bo prineslo nič dobrega naši glasbeni sceni, kulturi in tudi družbi.«