Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challeta Salleta pestijo zdravstvene težave

11. 9. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Challe Salle

Challe Salle foto: oa

Letošnje poletje je bilo za priljubljenega raperja Challeta Salleta nekoliko drugačno. Daljšega dopustovanja si ni privoščil, pestile pa so ga tudi zdravstvene težave.

Challe Salle je tudi tekom najtežje preizkušnje, s katero se soočajo glasbeniki in umetniki, ostal aktiven in trdno odločen, da uresniči vsaj del zastavljenih ciljev. Poleg odlično sprejete pesmi in videospota Nove zmage, je bil aktiven tudi na drugih projektih, kar nemara ni bilo ravno lahko, saj ga pestijo zdravstvene težave.

Challe Salle foto: osebni arhiv

»Letos si zaradi projektov nisem privoščil večjega dopusta, razen 5-dnevnega oddiha na Bledu. Poleg nove pesmi in spota, sem že drugo leto izdal linijo šolskih potrebščin, na voljo pa so končno tudi moje majice. Ko sem prost, se rad ohladim v bazenu ali odigram košarko s prijatelji. Zadnja dva meseca sem imel probleme z vnetjem živca v ramenskem sklepu, tako da nisem smel biti športno aktiven, a se počasi vračam nazaj. Zato pa v studiu ustvarjam skoraj vsak dan in pridno nabiram nov material. Rad imam to kar počnem in vesel sem, da lahko pozitivno vplivam na vse poslušalce in oboževalce. Oni so tisti, ki mi dajejo dodaten zagon in motivacijo, še posebej v teh časih, ko glasbeniki zaradi ukrepov nimamo koncertov in ne moremo normalno opravljati svojega dela. Upam, da se zadeve čim prej uredijo, saj takšno stanje ne bo prineslo nič dobrega naši glasbeni sceni, kulturi in tudi družbi.«

prejšnji članek
Iva Krajnc Bagola: Imam metuljčke v trenuhu
Kultura
Iva Krajnc Bagola: Imam metuljčke v trenuhu
naslednji članek
Anamaria povedala resnico o odnosu z Luko Doničićem
Svet slavnih
Anamaria povedala resnico o odnosu z Luko Doničićem