Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Slovensko vlogerko okradli, vzeli so vse
| K.M.

Slovensko vlogerko okradli, vzeli so vse

Kaja Karba, osebni arhiv

Pred odhodom nazaj v London, kjer živi, je ostala praktično brez vsega.

Priljubljena slovenska vlogerka in ustvarjalka na Instagramu Kaja Karba, ki že nekaj časa živi v Londonu, je ostala praktično brez vsega. Med ogledom italijanskih Benetk in pred odhodom na letališče, od kjer so se odpeljali nazaj v Veliko Britanijo, so njo in njenega izbranca Nina okradli. 

"V Benetkah so nam oropali avto in iz njega pokradli štiri kovčke, tri prenosnike, dva električna skiroja, telefon, ogromno denarja, dva diska s pomembnimi podatki - praktično vse. Najpomembnejše in najdražje stvari, ki jih imamo," je na Instagramu razkrila Kaja, ki se je morala vrnili v London in zdaj stvari poizkuša rešiti na daljavo.  Kaja in njen partner sta imela v avtomobilu številne vredne stvari, saj živita v tuji državi, Slovenijo pa sta obiskala po več mesecih. Razkrila je še, da so v avto udrli s pomočjo elektronike, saj njihov avtomobil ni bil poškodovan. Italijanska policija pa z njimi ne želi imeti opravka, saj naj bi šlo za domnevno bolgarsko navezo. 

Avtomobil so parkirali pred mostom pred samim mestom, saj so bile same Banetke polne in zato niso parkirali v garažni hiši. V njeni lasti so dejansko ostali zgolj mobilni telefon in dokumenti, ki jih je imela pri sebi. Kaja zdaj vse, ki bi imeli morebitne izkušnje, prosi, če lahko na kakršenkoli način pomagajo oziroma ji na kakršenkoli način svetujejo.