stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovensko vlogerko okradli, vzeli so vse

14. 9. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
Kaja Karba

Kaja Karba foto: osebni arhiv

Pred odhodom nazaj v London, kjer živi, je ostala praktično brez vsega.

Priljubljena slovenska vlogerka in ustvarjalka na Instagramu Kaja Karba, ki že nekaj časa živi v Londonu, je ostala praktično brez vsega. Med ogledom italijanskih Benetk in pred odhodom na letališče, od kjer so se odpeljali nazaj v Veliko Britanijo, so njo in njenega izbranca Nina okradli. 

"V Benetkah so nam oropali avto in iz njega pokradli štiri kovčke, tri prenosnike, dva električna skiroja, telefon, ogromno denarja, dva diska s pomembnimi podatki - praktično vse. Najpomembnejše in najdražje stvari, ki jih imamo," je na Instagramu razkrila Kaja, ki se je morala vrnili v London in zdaj stvari poizkuša rešiti na daljavo.  Kaja in njen partner sta imela v avtomobilu številne vredne stvari, saj živita v tuji državi, Slovenijo pa sta obiskala po več mesecih. Razkrila je še, da so v avto udrli s pomočjo elektronike, saj njihov avtomobil ni bil poškodovan. Italijanska policija pa z njimi ne želi imeti opravka, saj naj bi šlo za domnevno bolgarsko navezo. 

Avtomobil so parkirali pred mostom pred samim mestom, saj so bile same Banetke polne in zato niso parkirali v garažni hiši. V njeni lasti so dejansko ostali zgolj mobilni telefon in dokumenti, ki jih je imela pri sebi. Kaja zdaj vse, ki bi imeli morebitne izkušnje, prosi, če lahko na kakršenkoli način pomagajo oziroma ji na kakršenkoli način svetujejo. 

prejšnji članek
Rene Žunič postal LGBT osebnost leta
Svet slavnih
Rene Žunič postal LGBT osebnost leta
naslednji članek
Ana Dolinar praznovala 10 obletnico poroke
Svet slavnih
Ana Dolinar praznovala 10 obletnico poroke
#nasazenazenska
nasazenazenska