mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tinkara v skrbi za zdravje na dolgo pot

15. 9. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Tinkara Fortuna

Tinkara Fortuna s svojo knjigo foto: Marko Delbello Ocepek

Pevka Tinkara Fortuna si je zadala osebni izziv, ki hkrati predstavlja obljubo sami sebi, da bo pričela skrbeti za svoje zdravje. Tudi vas zanima na kakšen način se bo lotila osebnega projekta?

Tinkara Fortuna je sklenila, da želi vlagati v svoje zdravje, zato je sprejela odločitev, ki jo bo uresničevala 100 dni in s katero bo povsem prevetrila svoje življenje. Kot je pojasnila spletnim prijateljem, gre za rojstnodnevno darilo sebi, podarila si bo namreč čas, ki ga bo vložila v zdrav življenjski slog.

In kako natanko bo videti njen osebni projekt? »Nobeno odkrivanje tople vode, samo naloga in izziv sebi, da si še dodatno potrdim, da je pri 40-ih res zadnji čas, da vsak dan migam, preventivno skrbim in vlagam v zdravje ter se naučim jesti zajtrk, kar je že od nekdaj moja šibka točka. Veliko razsvetljenj in pozitivnih sprememb sem že doživela v zadnjih dveh letih, marsikaj v moji dnevni rutini tudi spremenila, sedaj pa želim v moj vsakdan dodati tudi več hoje in predvsem gibanja,« je na družbenem omrežju razkrila prijateljem ter pojasnila, da namerava v 100 dneh prehoditi milijon korakov.

»Pa saj to je sicer samo 10.000 korakov na dan, pa vendar je težko vstati, dvigniti ritko in vsak dan to dejansko narediti, a ne?« je pobarala vse tiste, ki ji sledijo na družbenem omrežju in jih hkrati povabila, da se ji pri zdravi obljubi pridružijo tudi sami.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Poglejte, kako pogumna je partnerka Jurija Zrneca
Svet slavnih
Poglejte, kako pogumna je partnerka Jurija Zrneca
naslednji članek
Horoskop: Počutje se bo izboljšalo
Horoskop
Horoskop: Počutje se bo izboljšalo