klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je Omarju Naberju ukradel Jaguarja?

16. 9. 2020; 10.00
Avtor: PR / V.M.
FOTO5-snemanje-2-Foto-Domen-Dajcman

Omar Naber foto: Domen Dajcman

Na veselje vseh oboževalcev se je rodil še eden njegovih glasbenih otrok, videospot z naslovom „Cesta in nebo“.

Omar Naber nas že od začetka šolskega leta razvaja s kratkimi videi, ki prikazujejo njegovo spontanost, dobrosrčnost, odprt in skromen karakter. V ta namen poteka tudi kampanja #PolepsajDan. Omar je skozi prisrčne videoposnetke napovedoval nekaj velikega in nas puščal v pričakovanju - do zdaj, ko je končno napočil čas za razkritje srečne novice! In ne, ne bo postal očka, kot ste mnogi ugibali.

Prva pesem, ki jo je uglasbil sam

Skladba Cesta in nebo je na svojo video preobleko čakala okroglih deset let. Besedilo je napisal basist iz skupine Tabu, Iztok Melanšek. Vse ostalo je nastalo izpod Omarjevih rok. Gre namreč za prvo pesem, ki jo je Omar uglasbil sam in kot pravi, je nanjo neskončno ponosen. Potrditev je prejel tudi od različnih glasbenih sladokuscev, ki so Cesto in nebo okronali za produkcijski presežek na slovenskem glasbenem prizorišču.

Spodobi se, da tako odlično skladbo pospremi enako kvaliteten videospot. Zato je snemalna ekipa k sodelovanju povabila priznane režiserje. Snemanje se je v treh dneh odvilo na devetih lokacijah po Sloveniji, vse od Ljubljane do Portoroža. 

Omar Naber foto: Kerim Vodnik

Kraja avtomobila - zahvala za njegovo dobrosrčnost?

Omar je do sedaj razveseljeval druge, v videospotu pa se zgodba obrne in sreča najde njega. Bogataš mu zaupa ključe svojega avtomobila. Namesto, da bi jeklenega lepotca preparkiral izpred hotela na parkirišče, Omar pokliče svoja prijatelja in ju povabi ne napozabno vožnjo. Zabava se konča, ko ustavijo dekletu s pokvarjenim avtombilom. A ta jih prelisiči ter pobegne z njihovim avtomobilom. Ker se dobro z dobrim vrača, se za Omarja zgodba seveda konča srečno. 

Poleg privlačne in nagajive Ine Šunta so v spotu nastopili tudi člani Omarjeve glasbene zasedbe, Aleš Golja, Jaka Lipar in Tomaž Urgl, pa tudi druga glasbena imena, med njimi pevka Rebeka Bogataj. Ena pomembnejših vlog v spotu je pripadla Martinu Janežiču – Bucu, ki ga poznamo kot tolkalista pri Siddharti in bobnarja pri zasedbi Hamo & Tribute 2 Love. Glavno vlogo pa sta seveda odigrala dva jeklena lepotca, Jaguar in ameriški oldtimer Pontiac.

prejšnji članek
Priljubljeni hrvaški pevec priznava, da ga je v ljubezni tudi strah
Svet slavnih
Priljubljeni hrvaški pevec priznava, da ga je v ljubezni tudi strah
naslednji članek
Tako ljubečega sinka ima Natalija Verboten
Svet slavnih
Tako ljubečega sinka ima Natalija Verboten
#obraziavenija
obraziavenija