900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Že 18 let je minilo od smrti Nejca Erazma

21. 9. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
BEPOP

BEPOP foto: BEPOP

Član skupine Bepop je umrl štiri dni po izidu prvega albuma, takrat je veljal za enega izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. Njegov glas prepeva še danes.

Včeraj, 20. septembra, je minilo 18 let, odkar je Slovenija v prometni nesreči izgubila vzhajajočo glasbeno zvezdo in takrat zagotovo, predvsem med mlajšimi generacijami, enega izmed najbolj priljubljenih glasbenikov. Skupina Bepop pa je izgubila najmlajšega člana Nejca Erazma

Do prometne nesreče, Nejc je vozil motor, je prišlo le štiri dni po izidu prvega albuma skupine Bodi zvezda. Skupina se je takrat odločila, da nadaljujejo brez enega člana in v skupino ne sprejmejo dodatnih članov. Simon, Ana, Alenka in Tinkara so si Nejčeve dele v že posnetih pesmih razdelili, njegov solo del v pesmi Moje sonce pa so tudi na koncertih vedno prepustili oboževalcem. 

"Naša zvezdica na nebu, pogrešamo te," so Tinkara, Alenka in Ana, ki spet nastopajo pod imenom Bepop, tokrat brez Simona, ob skupni fotografiji zapisale na Instagramu. So se pa nekdanji člani skupine ravno pred dnevi spet srečali, saj je Tinkara praznovala 40. rojstni dan, ta dan pa so praznovali vsi štirje skupaj.

Zagotovo so se na srečanju spomnili tudi na preminulega člana skupine. 

prejšnji članek
Luka Sešek odličen v čevljih Harrya Stylesa
Svet slavnih
Luka Sešek odličen v čevljih Harrya Stylesa
naslednji članek
Drama: Se Burak res ločuje?
Svet slavnih
Drama: Se Burak res ločuje?