škorpijon Dobra karma

Značilno za Škorpijone: njihov večni boj z ...

Vili Resnik Svet24.si

Vili Resnik: O otrocih sploh ni bilo govora

janez jansa otocec bobo Reporter.si

Razkurjeni Janša je usekal mimo: na Twitterju je ...

nijz, Nacionalni inštitut za javno zdravje Svet24.si

Ste od NIJZ prejeli rezultat testiranja na ...

foto bavčar uniforma Necenzurirano

Bili smo komunisti #kolumna

Arnold Schwarzenegger Odkrito.si

Terminator ima dve novi zaklopki

Boštjan Romih Njena.si

Ambienti ostali brez Boštjana Romiha, razlog pa ...

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo počilo?
| V.M.

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo počilo?

Metka: 'Da prideš prvič k hiši, pa se že napiješ, to je malo čudno ...', POP TV

Na posestvu simpatične Metke Šeškar bo še zelo pestro. Tudi zaradi alkohola, ki ga dva kandidata obožujeta, medtem ko drugima dvema pijančevanje vzbuja nemir in slabo voljo.

Da se Branko Cvek rad poveseli ob kozarčku, ni nobena skrivnost, saj je že v pretekli sezoni pogosto globoko pogledal v kozarec in poskrbel za nemalo zabavnih, zapletajočih se izjav. Kot boste videli v prihodnji oddaji, se bo ob alkoholu sprostil tudi Primorec Franc Princl, nekoliko manj vedri pa bodo občutki preostalih dveh kandidatov, ki imata precej drugačne vrednote in pogled na svet.

Medtem ko poduhovljenega Marjana Jakšo obdaja mirnost, Josip Drabik ne premore več nikakršne strpnosti do alkohola in vinjenih oseb. Josip je imel namreč pred leti težave z alkoholom, zato sedaj uživa le brezalkoholne pijače.

Foto: POP TV - Kandidati 4. sezone šova Ljubezen po domače pri Metki Šeškar

»Jaz imam zelo visok prag tolerance, ampak če bo meni počilo, da ne bo kdo presenečen. Se lahko marsikaj zgodi,« je napovedal ob prihodu, kasneje pa hitro ugotovil, da se bo ob Frančevem vedenju kljub kameri težko zadržal. Gosto in nepovezano govorjenje tudi v Metki ne vzbuja pozitivnih občutkov, svetlolasa gospa se bo namreč še pred koncem dneva čudila, kako se lahko nekateri ljudje tako sprostijo …

Je med snemanjem oddaje pri Metki doma počilo? Kako so se kresale energije štirih tekmovalcev, boste lahko videli že v nedeljo, ob 20. uri na POP TV.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?