pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo počilo?

29. 9. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
metka

Metka: 'Da prideš prvič k hiši, pa se že napiješ, to je malo čudno ...' foto: POP TV

Na posestvu simpatične Metke Šeškar bo še zelo pestro. Tudi zaradi alkohola, ki ga dva kandidata obožujeta, medtem ko drugima dvema pijančevanje vzbuja nemir in slabo voljo.

Da se Branko Cvek rad poveseli ob kozarčku, ni nobena skrivnost, saj je že v pretekli sezoni pogosto globoko pogledal v kozarec in poskrbel za nemalo zabavnih, zapletajočih se izjav. Kot boste videli v prihodnji oddaji, se bo ob alkoholu sprostil tudi Primorec Franc Princl, nekoliko manj vedri pa bodo občutki preostalih dveh kandidatov, ki imata precej drugačne vrednote in pogled na svet.

Medtem ko poduhovljenega Marjana Jakšo obdaja mirnost, Josip Drabik ne premore več nikakršne strpnosti do alkohola in vinjenih oseb. Josip je imel namreč pred leti težave z alkoholom, zato sedaj uživa le brezalkoholne pijače.

Kandidati 4. sezone šova Ljubezen po domače pri Metki Šeškar foto: POP TV

»Jaz imam zelo visok prag tolerance, ampak če bo meni počilo, da ne bo kdo presenečen. Se lahko marsikaj zgodi,« je napovedal ob prihodu, kasneje pa hitro ugotovil, da se bo ob Frančevem vedenju kljub kameri težko zadržal. Gosto in nepovezano govorjenje tudi v Metki ne vzbuja pozitivnih občutkov, svetlolasa gospa se bo namreč še pred koncem dneva čudila, kako se lahko nekateri ljudje tako sprostijo …

Je med snemanjem oddaje pri Metki doma počilo? Kako so se kresale energije štirih tekmovalcev, boste lahko videli že v nedeljo, ob 20. uri na POP TV.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Sin Tomija Megliča izbral drugačno kariero
Svet slavnih
Sin Tomija Megliča izbral drugačno kariero
naslednji članek
Ko je na preizkušnji imunski sistem
Zdravje
Ko je na preizkušnji imunski sistem