državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanjska Ana pleše ob drogu na narodno-zabavno glasbo

4. 10. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
1_ana raščan

ana raščan foto: Osebni arhiv

Ana Raščan, ki smo jo lahko spremljali tudi v šovu sanjski moški, se je plesa ob drogu lotila na svoj način in navdušila celo skeptike.

Novinarka, voditeljica in igralka Ana Raščan obožuje ples ob drogu. A ker ima rada drugačnost, se je tudi tega lotila na svoj način. »Rada imam izzive, in ker obožujem slovensko narodnozabavno in zabavno glasbo ter slovenski jezik, sem to združila s plesom ob drogu. Na začetku so se vsi malo norčevali iz tega, češ da to ne gre skupaj, zdaj pa me občudujejo. Če mi kdo reče, da se nekaj ne da, se namreč nato še toliko bolj potrudim,« v smehu pravi Ana.

Ana Raščan foto: AR

»Pomembno je predvsem, da so mi pesmi všeč in da jih začutim. Pred časom mi je prijatelj predlagal, naj naredim koreografijo na skladbo Elvisa Presleyja, a ker skladbe nisem začutila, ni šlo. Tudi zato sem se odločila, da plešem zgolj na slovensko glasbo.« Do zdaj je tako zaplesala že na pesem Modri-janov Jaz sem ti oprostil, Ona diši po pomladi Ansambla Spev, pa na skladbe Mance Špik, Poskočnih muzikantov, Avsenikov ... »Trenutno delam koreografijo na skladbo Čukov in Kvatropircev Če se od spominov da živet’,« še razkrije navdušena in strastna plesalka.

Ana Raščan foto: AR

ana rascan foto: revija zvezde

prejšnji članek
Horoskop: Danes boste nepremagljivi
Horoskop
Horoskop: Danes boste nepremagljivi
naslednji članek
Gaten Matarazzo – od igralca do natakarja
Svet slavnih
Gaten Matarazzo – od igralca do natakarja