zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica Najinih mostov večno samska?

7. 10. 2020; 11.06
Avtor: K.M.
Tina Gorenjak

Tina Gorenjak foto: osebni arhiv

Igralka Tina Gorenjak ki ni edina, ki je sama, je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse.

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21. stoletja. Nekaj, pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj, pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. V Špas teatru pa bodo dokazali, da je samski stan lahko ena velika komedija. To in še več bo v novi komediji Večno samska dokazala ena najbolj priljubljenih igralk, Tina Gorenjak, ki ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno. Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse - spletne zmenke, hitre zmenke, slepe zmenke in zmenke, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi. "Predstava nikakor ni namenjena samo ženskam ali samskim. Menim, da se bo v njej prepoznal vsak. Vsak od nas je kdaj bil samski. Žal se tudi veliko ljudi v zvezi počuti osamljene. In upam si trditi, da bodo v predstavi uživali tudi tisti v srečnih zvezah, saj bodo dobili »spodbudno dozo« pozitivnega in zabavnega pogleda na njihovo razmerje. Govorila bom neposredno in odkrito o svojih izkušnjah in vseh možnih »oslarijah«, ki sem jih počela v iskanju pravega partnerja. Želim si, da predstava podari veselje osamljenim srcem in morda tudi kakšno idejo o tem, kako in kam v iskanju "boljše polovice"," je povedala Tina, ki je tekst za predstavo napisala skupaj s Tanjo Kocman, pod režijo komedije pa se je podpisala odlična Tijana Zinajić. In ker je znano, da je prav ples v dvoje najlepša slika odnosa med partnerjema, bo na odru zasijal tudi zmagovalec šova Zvezde plešejo, plesni prvak in koreograf Arnej Ivkovič. 

Tina Gorenjak foto: Dejan Nikolič

Direktorica Špas teatra Urška Alič je vesela, da ponovno sodeluje s Tino Gorenjak. "Tina je v Špas teatru že stara znanka, saj je z nami že od začetka. Zdaj bo zavzela oder s komedijo Večno samska, v kateri se bodo zagotovo našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani, ... Nenazadnje je to tema, s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Komedijo Večno samska ustvarja preverjena ekipa, ki ji zaupam in verjamem, da bo to nova špasna uspešnica za gledalce po vsej Sloveniji," je povedala zadovoljna Urška Alič.

prejšnji članek
Nicolas Cage snema v Dubrovniku
Kultura
Nicolas Cage snema v Dubrovniku
naslednji članek
Umrl avtor in izvajalec uspešnice I Can See Clearly Now
Svet slavnih
Umrl avtor in izvajalec uspešnice I Can See Clearly Now