svetloba Dobra karma

Covid 19: veliki načrt teme se je obrnil proti ...

Vili Resnik Svet24.si

Vili Resnik: O otrocih sploh ni bilo govora

janez jansa otocec bobo Reporter.si

Razkurjeni Janša je usekal mimo: na Twitterju je ...

nijz, Nacionalni inštitut za javno zdravje Svet24.si

Ste od NIJZ prejeli rezultat testiranja na ...

foto bavčar uniforma Necenzurirano

Bili smo komunisti #kolumna

Arnold Schwarzenegger Odkrito.si

Terminator ima dve novi zaklopki

Boštjan Romih Njena.si

Ambienti ostali brez Boštjana Romiha, razlog pa ...

Resnica je drugačna, Joži je odlična igralka
| V.M.

Resnica je drugačna, Joži je odlična igralka

Joži Lesiček, POP TV

Joži Lesiček je brez dlake na jeziku pojasnila, da se v šov Ljubezen po domače ni prijavila zaradi Franca. Ne išče namreč ne moškega, ne ljubezni, je pa pred kamerami dobila natanko to, po kar je prišla.

»Jaz nisem šla v šov, da bi moškega iskala. V šov sem šla namenoma, prav namenoma, ker nimam kaj početi doma. Najbolj pomembno mi je bilo druženje in čisto po domače povedano, ‘hec, ker se rada hecam, rada kakšne traparije ven mečem. Že celo življenje sem taka, če se je le dalo, sem kaj obrnila na smeh,« je za 24ur.com pojasnila Joži, katere peripetije spremljamo na posestvu Franca Jarca.

Foto: POP TV - Joži o poljubih: 'Saj niso bili tapravi, to je bilo bolj tako, z zaprtimi usti.'

Prav pri gledanju odlomkov navihane Joži se mnogi gledalci najbolj nasmejijo, Joži pa se strinja, da je temu šov pravzaprav tudi namenjen. Tudi če jo zaradi nezadržanega vedenja kdo gleda bolj po strani, si s tem nič kaj ne beli glave. »Šov je zato, da se nasmeješ. Jaz se s tem ne obremenjujem, ker vem, kdo sem, kaj sem. Nisem bila lahka ženska, sama vem, da sem poštena. Kar sem zaslužila, sem pošteno zaslužila,« je odločna Joži, ki se ob gledanju oddaje in obujanju spominov do solz nasmeji. Tudi sama sebi, seveda. No, zakaj pa ne, v življenju se je potrebno znati zabavati tudi na svoj račun.