900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj razkrila, kaj si privošči, da zdrži naporen delovnik

18. 10. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
jasna kuljaj

Jasna Kuljaj si je privoščila poseben vitaminski koktajl, saj naporna snemanja zahtevajo veliko energije, poleg tega pa si želi imunski sistem pripraviti na nove jesenske izzive. foto: Instagram

Delo televizijskega voditelja zna biti naporno, zato ima marsikdo med njimi tudi kakšen skriti recept, kako ohranjati večno energijo in nasmeh pred kamerami.

Jasna Kuljaj je svojo skrivnost vira energije razkrila in s tem kar malo šokirala javnost. »Po napornih snemanjih si večkrat privoščim intravenozni vitaminski koktajl – neposredno v žilo,« je brez dlake na jeziku povedala Jasna in dodala, da ni tako grozno, kot je morda videti.

Jasna Kuljaj foto: Planet TV

»Gre za enourno terapijo vitaminskega koktajla, potem pa greš domov. Uporablja se za izčrpanost, izgorelost, po virozi ali zgolj kot pomoč imunskemu sistemu ali v jesenskem obdobju pred nastopom virusov. Večina nas pozna dopolnila v obliki tablet, pri tej terapiji z infuzijo pa gre za takojšen dvig energije,« pojasnjuje. Na tovrstne terapije prisega vse več estradnikov, politikov in športnikov, saj naporni delovniki in stres sodobne družbe zahtevajo pri nekaterih dodaten vnos vitaminov.

prejšnji članek
Indijska nočna maska za povečano elastičnost kože
Moda&Lepota
Indijska nočna maska za povečano elastičnost kože
naslednji članek
Janez Usenik: 'Živim meniško življenje'
Svet slavnih
Janez Usenik: 'Živim meniško življenje'