stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Erotična pustolovščina pogumne Anne Paynich

21. 10. 2020; 11.00
Avtor: J.K.
anna-paynich

Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Anna Paynich podira tabuje in v svet pošilja resnično erotično zgodbo o Slovenki, ki jo je trideset let mlajši ljubimec popeljal v svet orgazmov.

Anna v minulem obdobju ni počivala in spala na lovorikah prodajnih knjižnih uspešnic, s katerimi je nase opozorila pred časom. Snovala je namreč vznemirljivo erotično zgodbo, s katero želi prebuditi spolno energijo moških in ženskih bralcev.

Anna Paynich foto: Aleš-Rod

»Moja 3. knjiga Usodna energija je posebna in podira vse ovire, zidove ter gradi mostove med žensko in moško spolno energijo. Ni nujno, da smo zaprti doma, ker imamo v sebi cel svet in rastemo skozi notranja spoznanja. Vsak, ki jo bo prebral bo deležen ogromnega darila in celostne spremembe na področju seksa, ljubezni in orgazmov. Dobi pa tudi moje ekstra darilo ter posvetilo s podpisom. Moja energija objema cel svet in verjamem, da bo skozi zgodbo vsak deležen posebnega tretmana. To ni samo 85 odtenkov ljubezni, to je najbolj odkrita, najbolj razkrita, najbolj erotična, najbolj tantrična, najgloblja, najveličastnejša, najmogočnejša, najčarobnejša zgodba tega kaotičnega obdobja,« pojasnjuje Anna, ki verjame, da je to obdobje pomembno za našo notranjo moč. Kot pravi, lahko spremembe v življenju naredimo šele tedaj, ko zberemo dovolj moči, ko postavimo in zakoreninimo svoj notranji steber in temelje.

Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Neustrašna Tara Zupančič se ne bo predala
Svet slavnih
Neustrašna Tara Zupančič se ne bo predala
naslednji članek
Sanjska Nuša posneta med raztegovanjem v hlevu
Svet slavnih
Sanjska Nuša posneta med raztegovanjem v hlevu