nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razočarana gospodinja je na svobodi

26. 10. 2020; 08.37
Avtor: M. V./Novice Svet24
profimedia-0506223308

Felicity Huffman foto: Profimedia

Igralka Felicity Huffman je odslužila kazen, ki jo je prejela, zaradi vpletenosti v univerzitetni škandal s podkupovanjem.

Lani je bil v Ameriki razkrit obsežen univerzitetni škandal, pri katerem so premožni starši plačevali za ponarejanje testov, da so njihovi otroci prišli na elitne univerze. Med temi starši, ki so se poslužili podkupovanja, je bila tudi igralka Felicity Huffman (plačala je 15 tisoč dolarjev, da je nekdo opravil test namesto hčerke), ki je vpletenost v zadevo priznala in ji je bila zato naložena štirinajstdnevna zaporna kazen, 250 ur družbeno koristnega dela in eno leto pogojnega izpusta. Vse našteto je igralka iz serije Razočarane gospodinje z včerajšnjim dnem odslužila in bo očitno decembra lahko praznovala svoj 58. rojstni dan kot svobodna ženska.

Felicity Huffman je v zaporu preživela enajst dni (od štirinajstih dosojenih). foto: Profimedia

»Bila sem neumna in sem naredila strašansko napako,« je priznala med sojenjem. »Za moje dejanje ni nobenega opravičila, zaslužila sem si kazen.« Vse skupaj je bilo še posebej težko za igralkino hči Sophio (20 let), ki je bila zgrožena nad maminim početjem, o katerem seveda ni vedela prav nič – tako kot menda tudi ne igralkin mož, igralec William H. Macy. Mlajša hči Georgia (18 let) pa očitno ni bila tarča materine častihlepnosti.

prejšnji članek
Darja Gajšek pokazala svojega 'novega očeta'
Svet slavnih
Darja Gajšek pokazala svojega 'novega očeta'
naslednji članek
Gašper Rifelj o letu, ki mu je prineslo tudi veliko lepega
Svet slavnih
Gašper Rifelj o letu, ki mu je prineslo tudi veliko lepega