900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Omar Naber: 'Vse to je že preveč …'

30. 10. 2020; 11.00
Avtor: J.K.
Omar Naber

Omar Naber foto: Marko Vavpotič / M24.si

Kot drugi umetniki in ustvarjalci je tudi glasbenik Omar Naber že osem mesecev brez dela. Kako doživlja težko situacijo, ki ji ni videti konca?

Omar priznava, da je bil življenjski premor, ki smo ga bili deležni v začetku leta, sicer dobrodošel, a na daljši rok brez možnosti ustvarjanja zaslužka pač ni mogoče preživeti.

»Pogrešam oder. Pogrešam nastope, prireditve, publiko, koncerte, ljudi, zaodrje, druženje po nastopih, nova poznanstva po skoraj vsakem koncertu in še bi lahko našteval. Življenjski premor je bil zelo dobrodošel, ampak to je že preveč. Že osem mesecev nam ni dovoljeno delati. In videti je, da bo tako vsaj do maja 2021, nekateri pravijo da še veliko dlje. Ne vem, kam to pelje. Ne vem, kakšna je resnica in kakšni so vzvodi za vse to. A vsak dan smo bližje koncu teh nevšečnosti, tako na stvar gledam jaz. Upam, da to ni samo jalova tolažba. Vseeno hvala vesolju, da mi ni vzel posluha,« je pevec strnil svoja čustva, misli in občutke v zapis na družbenem omrežju ter za konec oboževalcem položil na srce, naj se imajo radi in poskrbijo za svoje zdravje.

prejšnji članek
Vas muči zaprtje?
Resničnostni šovi
Vas muči zaprtje?
naslednji članek
Martina Ipša se spopada z anksioznostjo
Svet slavnih
Martina Ipša se spopada z anksioznostjo