Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska manekenka predčasno rodila

2. 11. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Natalija Osolnik, natalia jones

Natalija Osolnik poročena Jones. foto: Mediaspeed

Deklica je tehtala zgolj dobra dva kilograma, a je po osmih dneh že lahko zapustila oddelek za intenzivno nego novorojenčkov.

Natalija Osolnik je pred leti veljala za eno najlepših manekenk v Sloveniji, potem pa se je poročila, se preselila in si ustvarila družino. Decembra 2017 se je razveselila rojstva prvega otroka, deklice Olivije, pred dobrim mesecem pa ju je z možem razveselilo rojstvo še ene deklice, ki pa je na svet prijokala nekoliko prezgodaj. Natalija bi namreč morala roditi te dni, a je deklico rodila že konec septembra, v 36. tednu nosečnosti. Ob rojstvu je tehtala zgolj 2,1 kilogram, a je že po osmih dneh lahko zapustila oddelek za intenzivno nego novorojenčkov.

"Ob rojstvu si še vedno potrebovala nekaj pomoči, zato smo ti dali vso ljubezen, vsak koščen energije in veliko objemov. Nismo te pustili izpred oči, vsak dan in noč, samo zato, da smo bili lahko s tabo. In uspela si, kot najlepši cvet si po osmih dneh lahko zapustila intenzivno nego in smo te lahko odpeljali domov. Ne bi mogli biti bolj srečni in hvaležni," je nekdanja slovenska manekenka zapisala na družbenem omrežju in razkrila prelepo ime, ki sta ga z možem nadela deklici. Ime ji je namreč Maya Beatriz Rawdon-Jones. 

prejšnji članek
Gaja Prestor: 'Ne bodite zlobni …'
Odnosi
Gaja Prestor: 'Ne bodite zlobni …'
naslednji članek
Napad na kalorije: Brezplačen spletni trening z Ivo Jurov
Zdravje
Napad na kalorije: Brezplačen spletni trening z Ivo Jurov