palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski igralec se po 14 letih ločuje

4. 11. 2020; 10.00
Avtor: J.K.
Tadej Toš in Dora Fišter

Tadej Toš in Dora Fišter foto: Marko Vavpotič, M24.si

Življenje Tadeja Toša se je že pred časom spremenilo.

Igralec, komik in voditelj Tadej Toš z javnostjo ni preveč rad delil zasebnosti, zadnja leta je bilo v ospredju predvsem njegovo delo, na družbenem omrežju pa le še kakšen kritičen pogled na situacijo doma in po svetu.

Da zakon s hrvaško igralko Doro Fišter nima več prihodnosti, leta poprej ni bilo slutiti, je pa res, da se je zadnje mesece šušljalo okoncu zakona, v katerem sta se jima rodili trije otroci: Eva, Julija in Andrej.

Dramski igralec, stand-up komik in voditelj Tadej Toš je bil 14 let poročen s hrvaško igralko Doro Fišter, skupaj pa imata tri otroke: hčerki Julijo in Evo ter sina Andreja. foto: Mediaspeed

»Ko pustiš na strani ego, ostane zgolj ljubezen. Tadej ima posebno mesto v mojem srcu. Sva starša svojih otrok, to nama je skupno in ne vem, kaj bi to lahko spremenilo. Imava namreč najmanj tri razloge, da ostaneva v dobrih odnosih in to so najini otroci. Družina bomo vse življenje. Ljubezen se nikoli ne konča, le oblike menja,« je za hrvaško revijo pojasnila Dora, ki se je s Tadejem poročila leta 2006.

Tadejevo življenje je bilo sicer zelo nomadsko, ves čas je bil namreč na poti med Zagrebom, kjer je živel z družino in rojstnim Ptujem, kjer je na idiličnem Kicarju z lastnimi rokami zgradil romantično hiško z velikim vrtom.

prejšnji članek
Se bo šov Zvezde plešejo sploh vrnil na male ekrane?
Resničnostni šovi
Se bo šov Zvezde plešejo sploh vrnil na male ekrane?
naslednji članek
Zmagovalca šova MasterChef oblile solze sreče
Resničnostni šovi
Zmagovalca šova MasterChef oblile solze sreče