profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Tekmovanje tik pred finalom zapustil Žiga

5. 11. 2020; 09.09
Avtor: K.M.
ZIGA DERSEK na crnem 10

Masterchef Slovenija foto: Tomo Jeseničnik

Kljub vidnemu napredku je moral tekmovanje zapustiti tik pred finalom. V njem pa Žan in obe Kaji. Kdo bo končni zmagovalec?

Sodniki Bine, Luka in Karim so na začetku sestavili dva para, ki sta se en proti drugemu borila za vstopnico za finale. Kaja J. in Žiga proti Kaji B. in Žanu. Oba krožnika sta sodnike navdušila in jih tako postavila pred težko nalogo. Vseeno so v finale direktno poslali Kajo Balentič in Žana, a se tekmovanje tu še ni končalo, saj sta Žiga in Kaja Jurač dobila še eno priložnost za uvrstitev v finale. 

V svoji jedi sta morala obvezno uporabiti limeto, na začetku kuhanja pa nista vedela, koliko časa bosta imela za kuhanje, saj se je kuhanje končalo 3 minute potem, ko je prvi tekmovalec zaključil s svojo jedjo. Žiga je pripravil gratinirane kapesante (pokrovače), Kaja pa sipin raviol. Sodniki so bili pri svojih ocenah zadovoljni z obema jedema, a je vseeno prevladal Kajin krožnik, ki jo je tako popeljal na balkon in v finale.

Žiga, ki je v kuhinji pokazal velik napredek, ob izpadu ni kazal prevelikega razočaranja. "Občutki so pomiritveni," je povedal ob odhodu. Intervju z zadnjim izpadlim tekmovalcem pred finalom šova MasterChef pa si lahko že jutri zjutraj preberete na portalu Njena.si. 

prejšnji članek
Horoskop: Zmanjšal se bo vaš pliv na druge
Horoskop
Horoskop: Zmanjšal se bo vaš pliv na druge
naslednji članek
Tanja Žagar, da ji je ta najbolj pri srcu
Svet slavnih
Tanja Žagar, da ji je ta najbolj pri srcu