reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se Melania pripravlja na ločitev?

9. 11. 2020; 05.00
Avtor: R.T.
melania trump, donald trump

Je v njunem zakonu vse v redu? foto: Reuters

Melania Trump naj bi "odštevala minute" do ločitve.

Že leta 2018 je ameriški novinar Michael Wolff v knjigi Ogenj in bes zapisal, da je Melania Trump ob Donaldovi izvolitvi planila v jok. A njene solze niso bile solze sreče. Pod nobenim pogojem naj ne bi hotela biti prva dama Združenih držav Amerike, je takrat zapisal Wolff.

Zdaj pa naj bi prva dama "odštevala minute" do ločitve od ameriškega predsednika, poroča britanski tabloid Daily Mail, ki se sklicuje na izjeva nekdanjih svetovalcev v Beli hiši.

"Melania odšteva minute do zaključka njene pozicije, ko bo lahko vložila papirje za ločitev," je za tabloid dejala nekdanja pomočnica v Beli hiši Omarosa Manigault Newman. "Če bi Melania poskušala to storiti, ko je predsednik še na položaju, bi našel način, da jo kaznuje."

Po pričevanju drugih pomočnikov naj bi Donald in Melania bila v začasnem zakonu, v Beli hiši namreč spita ločeno, vsak v svoji spalnici.

Gre le za zlobne govorice? Pokazal bo čas. foto: Profimedia

Nekdanja pomočnica prve dame Stephanie Wolkoff pa je že pred časom trdila, da si je Melania izpogajala novo poročno pogodbo. Par je namreč ob poroki sklenil pogodbo, po kateri Donald svoji žene ni dolžan izplačati, če se ločita. prav tako bi mu v tem primeru morala vrniti vsa darila, vključno s poročnim prstanom. V novi pogodbi naj bi sicer dosegla, da bo njun sin Barron upravičen do enakega deleža Trumpovega bogastva, kot njegovi ostali sorojenci.

Prva dama je govorice že v preteklosti zanikala. Nekdanjo prijateljico Wolkoff je označila za "neiskreno osebo," njeni predstavniki za javnost pa so večkrat ponovili, da v celoti podpira svojega moža in da je vesela njegove zmage na volitvah leta 2016.

Ameriška televizija CNN pa je medtem poročala, da naj prva dama predsedniku zasebno že povedala, da je čas, da prizna poraz in zmago njegovega protikandidata, demokrata Joea Bidena, na letošnjih volitvah.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Veselje v družini Tijan
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Veselje v družini Tijan
naslednji članek
Recept: Domača maska, ki zmanjša mastnost kože
Moda&Lepota
Recept: Domača maska, ki zmanjša mastnost kože