900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Legendarna Macy Gray 'všečkala' radijskega voditelja

11. 11. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
Klemen Bunderla

Klemen Bunderla foto: Sašo Švigelj

Klemen je pred kratkim na svojem družbenem omrežju delil fotografijo izpred petih let, ko je v šovu Znan obraz ima svoj glas nastopil v preobrazbi Macy Gray. Opazila pa jo je tudi mednarodno poznana pevka.

Fotografijo, ki jo je Klemen Bunderla spontano ponovno objavil, da bi podoživel dogodivščine pred nekaj leti, je videla tudi Macy Gray – in jo celo všečkala, kar je Klemna pustilo popolnoma brez besed.

»Spomnim se tistih dogodkov v oddaji. Takrat, ko sem izžrebal preobrazbo Macy, me je prešinilo: 'Oh, to pa ne bo šlo, brez veze sploh poskusiti!' Pa sem vendarle poskušal in nekaj hlipal. Vse se mi je zdelo 'kr neki'. Potem pa sem poslušal posnetek in sem pomislil, da bi to dejansko ne bo šlo. Nikoli ne bom pozabil, ko smo imeli generalko ... Nihče od sotekmovalcev me še ni slišal. Pridem gor, se začne intro, odprem usta, začnem peti ... Vsi po vrsti so začeli dobesedno lulati od smeha, hehe, tako zelo so se smejali, da nisem mogel več nadaljevati in sem še sam bruhnil v smeh, hehe. Joj, kakšni hudi spomini,« pove Klemen in doda, da je bilo največ dela s samimi ličili. »Žnable sem imel ogromne. Saj veste, temnopolti imajo zelo polne ustnice, nos so mi tudi širili, tako da sem na stolu za masko presedel kar nekaj ur preden sem bil pripravljen za na oder. Ampak ja, punce so me hvalile, da imam super "fafke", hehe. Seveda so imele v mislih ustnice,« se nasmeji radijski voditelj.

Klemnovo objavo je všečkala tudi Macy Gray. foto: Instagram

Doda še, da mu Macyjina glasba nikoli ni bila zelo blizu. »V bistvu je Macy spadala med pozabljene glasbenice. Včasih smo jo veliko poslušali, ampak pesmi za nastop sem se vseeno moral užiti z nule,« doda v spominu na oddajo, ki mu vselej nariše nasmeh na obraz.

prejšnji članek
Horoskop: Imeli boste voljo in ideje
Horoskop
Horoskop: Imeli boste voljo in ideje
naslednji članek
Rok Kunaver verjame v svetlo prihodnost
Svet slavnih
Rok Kunaver verjame v svetlo prihodnost