Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaljubljena Irena Vrčkovnik: 'Lepo mi je kot še nikoli!'

15. 11. 2020; 11.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
irena-vrčkovnik

Irena Vrčkovnik foto: osebni arhiv Irene Vrčkovnik

Irena Vrčkovnik je vesela, da je sreča potrkala na njena vrata. Počuti se zaljubljeno kot pri dvajsetih. Presrečna je, da je našla človeka, ki jo ljubi, spoštuje, čuti, vidi,in razvaja.

»Lepo mi je kot še nikoli! Zdi se mi, da sem vse življenje čakala ravno to,« veselo pove pevka Irena Vrčkovnik, ki ji ne omejitev na občine ne prepoved nastopanja in poučevanja v njeni glasbeni šoli v Preboldu ne pokvarijo dobre volje. Potem ko se ji je lani spomladi nenadoma po dvajsetih letih končala partnerska zveza, ji je usoda poslala na pot postavnega Uroša, v katerem je našla sorodno dušo. Zaljubljencev niti karantena ne moti, saj pomeni veliko časa za njiju v dvoje, za romantične sprehode in druženje. Uroš pa je Ireno spremenil v veliko ljubiteljico narave in aktivnega življenja.

Irena Vrčkovnik foto: Branka Timpran

»Kako lepo je življenje, ko uživaš v drobnih radostih. Zato me ne prizadene preveč, ko moji učenci iz drugih občin ne morejo do mene. Prišel bo čas, ko bomo vse to lahko spet počeli. Do takrat pa bova uživala skupaj z mojim Urošem. In če boste na cesti ali v gozdu srečali dva v najboljših letih, ki se objemata in stiskata ter hodita z roko v roki – to sva midva, četudi že dolgo ne več najstnika,« je srečna pevka.

prejšnji članek
Nika Ambrožič Urbas ne kupuje oblačil po smešno nizkih cenah
Svet slavnih
Nika Ambrožič Urbas ne kupuje oblačil po smešno nizkih cenah
naslednji članek
Igralec je ne skriva, zaljubljen je do ušes ...
Svet slavnih
Igralec je ne skriva, zaljubljen je do ušes ...