Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Kumer pred leti za las ušel smrti

13. 11. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
Domen Kumer

Domen Kumer foto: Domen Kumer

Na družbenem omrežju se je spomnil na tragedijo, ki se je 11. novembra leta 2000 zgodila na avstrijskem smučišču Kaprun. S smučarskimi kolegi je bil na vlaku, ki je odpeljal pol ure pred tragično nesrečo.

Slovenski glasbenik Domen Kumer je svojim spletnim prijateljem pojasnil, zakaj se je pred dnevi na družbenem omrežju spomnil na tragično nesrečo v Kaprunu, kjer je umrlo 155 ljudi, ki so ostali ujeti v gorečem smučarskem vagonu zobate železnice. 

"Mi nismo imeli sreče s kolegi iz Smučarskega kluba Branik, da nismo šli na vlak, ampak da smo šli pol ure prej. Mi smo šli takrat na vlak ob pol devetih, usodni vlak pa je bil ob 9:00, tisti, ki je zgorel. Ker nismo imeli vsak svojega telefona, se staršem nismo mogli javiti do večera, do takrat, ko so nas z gondoli spravili po drugi strani dol. Starši so bili v negotovosti od jutra, ko so zvedeli za nesrečo do večera, ko smo prišli do kombija, kjer je imel trener telefon. Sploh si nočem predstavljati, kako je bilo to za naše starše," je na Instagramu pojasnil glasbenik, ki je bil takrat star 17 let. 

prejšnji članek
Tako aktivna in disciplinirana je Metka Albreht
Svet slavnih
Tako aktivna in disciplinirana je Metka Albreht
naslednji članek
Klemen Janežič danes popolnoma neprepoznaven
Svet slavnih
Klemen Janežič danes popolnoma neprepoznaven