Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska športnica po telesnem zlomu sporočila, da je noseča

20. 11. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
glorija kotnik

Glorija Kotnik foto: Instagram

Najboljša slovenska deskarka na snegu, 31-letna Glorija Kotnik, bo letošnjo zimsko sezono zagotovo izpustila, saj je sporočila, da bo kmalu postala mamica.

V poplavi številnih nosečnosti med slovenskimi znanimi obrazi je zdaj še najuspešnejša deskarka na snegu Glorija Kotnik. Športnica je na družbenem omrežju objavila serijo fotografij, ki so nastale med nosečniškim fotografiranjem, z njimi pa je tudi potrdila, da s partnerjem pričakuje fantka. Po že lepo zaobljenem trebuščku pa lahko predvidevamo, da se bo par naraščaja razveselil že zelo kmalu.

Za Glorijo je sicer težko obdobje. Poleti je na družbenih omrežjih razkrila, da je po letih, polnih energije in intenzivnega življenja, doživela zlom. Po njem se je pobrala, a se ji je to zimo stanje očitno ponovilo. "Poznala sem občutek, čutila sem, da nekaj prihaja, se zaustavila, si privoščila več časa za počitek in zase, ampak je bilo prepozno. V takšnem stanju sem že pet mesecev. Ne gre samo za zunanji videz, ampak kar je pomembneje - gre za to, kako se počutim. Utrujena po vsakem najmanjšem naprezanju ali že samo po hrani. Nisem mogla normalno spati brez protibolečinskih tablet oziroma preživeti dneva brez bolečin in slabega počutja. Predstavljajte si profesionalnega športnika, ki ne more prehoditi stopnic do stanovanja ... V zadnjem mesecu sem se resnično trudila narediti vse, da bi se pozdravila. Hodila od zdravnika do zdravnika, dokler nisem spoznala, da ne bo bolje, če nečesa ne bom popolnoma spremenila. Nikoli si nisem vzela časa zase (s tem mislim na preživljanje časa z družino) in se posvetila stvarem, ki me resnično veselijo."

Takrat se je ob zapisu spraševala, kaj bo prinesla prihodnost in očitno je, da ji je prinesla veliko srečo. 

Bodočima staršema čestita tudi naše uredništvo. 

prejšnji članek
Maša Grošelj (Najini mostovi) sporočila veselo novico
Svet slavnih
Maša Grošelj (Najini mostovi) sporočila veselo novico
naslednji članek
Ljubezen po domače: Damjana odvrnila neurejenost
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Damjana odvrnila neurejenost
#nasazenazenska
nasazenazenska