Petra Kerčmar 01 Dobra karma

Petra Kerčmar: 'Kaj pa je narobe, če smo zvečer...

nina puslar 2 Svet24.si

Nina je bila vedno bolj skromne narave

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

covid-19 cepivo Svet24.si

Prioritetna lista cepljenja: najprej bi cepili v ...

Logar-1 Necenzurirano

Državnega denarja za podjetja ni, za projekt ...

plan-b Odkrito.si

Knjiga leta na knjižnem sejmu je Plan B

praznične-lučke, okrasitev, lučke Odkrito.si

Poglejte, kako je letos okrašena Ljubljana!

Slovenska športnica po telesnem zlomu sporočila, da je noseča
| K.M.

Slovenska športnica po telesnem zlomu sporočila, da je noseča

Glorija Kotnik, Instagram

Najboljša slovenska deskarka na snegu, 31-letna Glorija Kotnik, bo letošnjo zimsko sezono zagotovo izpustila, saj je sporočila, da bo kmalu postala mamica.

V poplavi številnih nosečnosti med slovenskimi znanimi obrazi je zdaj še najuspešnejša deskarka na snegu Glorija Kotnik. Športnica je na družbenem omrežju objavila serijo fotografij, ki so nastale med nosečniškim fotografiranjem, z njimi pa je tudi potrdila, da s partnerjem pričakuje fantka. Po že lepo zaobljenem trebuščku pa lahko predvidevamo, da se bo par naraščaja razveselil že zelo kmalu.

Za Glorijo je sicer težko obdobje. Poleti je na družbenih omrežjih razkrila, da je po letih, polnih energije in intenzivnega življenja, doživela zlom. Po njem se je pobrala, a se ji je to zimo stanje očitno ponovilo. "Poznala sem občutek, čutila sem, da nekaj prihaja, se zaustavila, si privoščila več časa za počitek in zase, ampak je bilo prepozno. V takšnem stanju sem že pet mesecev. Ne gre samo za zunanji videz, ampak kar je pomembneje - gre za to, kako se počutim. Utrujena po vsakem najmanjšem naprezanju ali že samo po hrani. Nisem mogla normalno spati brez protibolečinskih tablet oziroma preživeti dneva brez bolečin in slabega počutja. Predstavljajte si profesionalnega športnika, ki ne more prehoditi stopnic do stanovanja ... V zadnjem mesecu sem se resnično trudila narediti vse, da bi se pozdravila. Hodila od zdravnika do zdravnika, dokler nisem spoznala, da ne bo bolje, če nečesa ne bom popolnoma spremenila. Nikoli si nisem vzela časa zase (s tem mislim na preživljanje časa z družino) in se posvetila stvarem, ki me resnično veselijo."

Takrat se je ob zapisu spraševala, kaj bo prinesla prihodnost in očitno je, da ji je prinesla veliko srečo. 

Bodočima staršema čestita tudi naše uredništvo.