pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski glasbeniki z novimi podvigi v karieri

25. 11. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
zvita-feltna

Zvita Feltna foto: Promocijski material

V trenutnih razmerah, ko so prepovedana vsa druženja, so v najslabšem položaju tisti, ki se ukvarjajo z organizacijo in nastopanjem na družabnih dogodkih. V prvi vrsti so tu seveda glasbeniki, saj jim je nastopanje popolnoma onemogočeno.

Vsi vemo, da gresta glasba in ples vedno z roko v roki, ob glasbi Zvite Feltne pa je težko stati križem rok. Tako so fantje na povabilo Plesnega društva Mavrica iz Sežane že drugič sodelovali v plesno-glasbenem videu, ki je hitro zaokrožil po spletu. Plesalke iz Sežane najraje plešejo prav na glasbo Zvite Feltne, zato so že prejšnje leto fante povabile k sodelovanju, in nastal je plesno-glasbeni video na pesem Kraljica. Tokrat pa so se punce odločile, da sestavijo koreografijo na najnovejšo skladbo Zvite Feltne, ki nosi naslov Diamant. V najnovejšem videu tako sodeluje več kot 50 plesalcev različnih starostnih skupin. Bobnar Zvite Feltne Matic Leban, ki velja tudi za najboljšega plesalca v bendu, nam je o sodelovanju povedal: »Vedno se radi odzovemo, ko nas pokličejo punce iz Mavrice. Snemanje z njimi je izredno zabavno, še posebej se nasmejimo, ko nas poskusijo naučiti kakšen plesni gib. Takrat šele spoznamo, kako štorasti smo v resnici.« Matic nam je v smehu povedal tudi, da so se dogovorili, da plesne vložke članov benda izpustijo iz kadrov. Punce jih sicer že nekaj časa vabijo tudi na plesne vaje, a zaenkrat še vedno neuspešno. »Mogoče pa presenetimo vse in na koncertu ob 15. obletnici skupine tudi zaplešemo« je še povedal Matic.

Lotili pa so se še enega projekta, lastne spletne trgovine»Čeprav ni koncertov in zelo pogrešamo odre, smo se odločili, da ta čas obrnemo v svoj prid in se lotimo projektov, ki se jih sicer ne bi in so bili vedno nekje na stranskem tiru. Za zagon spletne trgovine smo sicer potrebovali kar nekaj začetnega vložka, saj je bil nakup blaga kar precejšnja investicija, a smo do zdaj svoj vložek že pokrili, kar je bil tudi naš cilj. Glavni namen spletne prodajalne je namreč širjenje razpoznavnosti blagovne znamke Zvita Feltna in spodbujanje naše kreativnosti tudi na drugih področjih,« nam je povedal Blaž Gec, pevec in vodja skupine. 

Fantje pa sicer razkrivajo, da so pripravili tudi nekaj novih pesmi, ki pa jih bodo raje predstavili v začetku leta 2021. 

Zvita Feltna

Zvita Feltna foto: Promocijski material

prejšnji članek
Jan Klobasa presenetil s kodri
Svet slavnih
Jan Klobasa presenetil s kodri
naslednji članek
Škotska: brezplačni higienski vložki in tamponi za vse ženske
Svet slavnih
Škotska: brezplačni higienski vložki in tamponi za vse ženske
#nasazenazenska
nasazenazenska