benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Urbas bo poučevala ličenje

27. 11. 2020; 11.00
Avtor: J.K.
nika urbas

Nika Urbas foto: Mediaspeed

Niki je ličenje ljubo že od najstniških let. Osvojeno znanje bo odslej delila s tistimi, ki si želijo spoznati tehnike ustvarjanja nezahtevnega, a hkrati atraktivnega make-upa.

Modna strokovnjakinja Nika Ambrožič Urbas  je svoji spletni publiki razkrila ljubezen do ličenja in spomine na leta, ko je pričela z osvajanjem prvih tehnik.

»Ličiti sem se naučila sama in to ob listanju revij, ko sem kot najstnica skušala čimbolj posnemat look videze mojih najljubših modelov. V devetdesetih so bile modne revije osredotočene na realno lepotno podobo ženske - medtem, ko se danes pogosto srečujemo s konceptualno zastavljenimi podobami, ki jih kot ustvarjalka sicer razumem kot lepotna uporabnica pa jih včasih težje prenesem v svoj vsakdan,« je pojasnila Urbasova in nadaljevala, da je to pravzaprav razlog, zaradi katerega skuša v svojih video vsebinah na najbolj preprost način prikazati, kako izgledati chic.

V prihodnjem mesecu bo tako spletno publiko razveselila s serijo videov, tekom katerih bo predstavila hitre, nezahtevne in atraktivne tehnike ličenja.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Pozor, BLACK FRIDAY tudi do -40%! Primerno samo za avtomobilske navdušence
Moda&Lepota
Pozor, BLACK FRIDAY tudi do -40%! Primerno samo za avtomobilske navdušence
naslednji članek
Sašo Avsenik med zvezde izlil čustva
Svet slavnih
Sašo Avsenik med zvezde izlil čustva