Bine Volčič foto: Revija Zvezde
Ste že imeli izkušnjo, ko ste bili nad jedmi, ki ste jih pripravili, razočarani? No, naj vas potolažimo, da se to ne dogaja samo vam, temveč tudi tako vrhunskim kuharjem, kot je Bine Volčič. »Zgodi se, da ti nekaj preprosto ne uspe in sploh ne moreš ugotoviti, kaj je šlo narobe. Takrat se najraje lotim priprave čisto druge jedi. Nikoli ne bom pozabil izkušnje kmalu po odprtju moje restavracije. Tisti dan nam je šlo v kuhinji vse narobe in niti z eno jedjo, ki smo jo pripravili, nisem bil zadovoljen. Zavedal sem se, da takih krožnikov ne morem dati na mizo. To sem gostom razložil in se opravičil. Nato sem ob dvanajstih zaklenil vrata restavracije. Sledil je posvet z ekipo in spet je bila akcija. Po dveh urah smo spet sprejeli goste in vse je bilo tako, kot je treba.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.