Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zlom: Mlada Italijanka od neznanke do zvezde

4. 12. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
matilda-de-angelis

Matilda De Angelis v seriji Zlom. foto: Profimedia

Z vlogo v mini seriji Zlom (The Undoing) so se mladi italijanski igralki uresničile sanje. Ne boste verjeli, a na avdiciji je sodelovala tako, da jim je poslala svoj domači posnetek.

Matilda De Angelis je igralka, ki je upodobila lik lepe mamice Elene Alves, žrtve skrivnostnega umora, čigar lov na resnico se je odvijal med zidovi visoke družbe. A kdo je pravzaprav čedna 24-letnica? Zakaj o njej še nikoli poprej nismo slišali?

Matilda ni znan obraz Hollywooda. No, vsaj do nedavnega je o blišču sveta velike filmske industrije zgolj tiho sanjarila. Mladenka prihaja iz Italije, natančneje iz obrobja mesta Bologna, od koder je čedno podeželsko dekle poslalo posnetek naravnost v Hollywood in nemudoma pritegnilo pozornost ustvarjalcev.

Matilda De Angelis v seriji Zlom. foto: Profimedia

Kakšen je njen spomin na klic, tekom katerega so ji sporočili, da je prejela vlogo?

»Ravno sem bila doma, z mamo in bratom, kar je precej redko, odkar sem se preselila v Rim. Imeli smo večerjo, ko me je poklical agent in mi pojasnil, da sem dobila vlogo v seriji Zlom. Ob tem se mi je dobesedno zmešalo, saj sem vedela, da bom večino scen posnela z Nicole Kidman, ki je že vse od malih nog moja najljubša igralka. To je nekaj, kar se nam navadnim ljudem preprosto ne zgodi.«

Veseleje je bilo torej nepopisno. Kako je proslavila veselo novico? »Kako sem proslavila prejem vloge? Napila sem se. Res napila. S prijatelji smo šli ven plesati, od sreče se mi je vso noč smejalo. Nato sva se z mamo čez vikend odpravili na izlet v Madrid. Hoteli sva narediti nekaj norega, če pa je že bila celotna stvar tako nora,« je za ameriško revijo Interview pojasnila Matilda in dodala, da ji je bila mama vedno v veliko oporo, kar je tudi razlog, da je želela skupaj z njo na poseben način slaviti svojo srečo.

prejšnji članek
Nina Ivanič (Najini mostovi) ima rada vse
Svet slavnih
Nina Ivanič (Najini mostovi) ima rada vse
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo, ko so kamere ugasnile?
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo, ko so kamere ugasnile?