Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

rešilec Svet24.si

V Mariboru odjeknila eksplozija, poškodovana ena ...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Jan Knez Njena.si

Bo Jan kljub porazu ostal na Kmetiji

mandaric Ekipa24.si

BOMBA vseh BOMB!!! Kdo bo NOVI ŠPORTNI DIREKTOR ...

Denis Avdić razkril težko pričakovano skrivnost
| P.R.

Denis Avdić razkril težko pričakovano skrivnost

Denis Avdić Show, Radio 1

Želi si vsaj 400 tisoč. Ste pričakovali takšno odločitev?

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1 je danes razkril težko pričakovano novico. V torek so se 4 prijatelji prilepili na jumbo plakat v središču prestolnice z napisom »Prijatelji smo zlepljeni skupaj za vedno. Si tudi ti naš prijatelj?« Cela Slovenija se je spraševala, kaj se tu dogaja, Denis pa je danes le razkril namen tega početja. »Zlepimo se skupaj za dobro stvar. Pravi prijatelji so zlepljeni skupaj za vedno, kot smo tudi mi. Zlepili smo že ogromno čudovitih zgodb in letos je še toliko bolj pomembno, da se v dobrodelnem maratonu zlepimo čim bolj skupaj, da gremo spet proti rekordu,« je še zaključil Avdić in naznanil že šesti 28 urni dobrodelni maraton Radia1 in dm-a, ki bo potekal 22. in 23. decembra!

Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak bodo program vodili 28 ur v kosu in skupaj s poslušalci pomagala zbirati denarna sredstva za socialno šibke družine. 4 prijatelji se strinjajo, da je letos še toliko bolj pomembno, da Slovenija združi moči in pomaga družinam v stiski.

Foto: Radio 1 - Denis Avdić Show

»Mislim, da bomo letos zbrali še več denarja, v to verjamem, ne pristanem na drugo. Vsak daruje po svojih najboljših močeh, že majhni zneski po 1 ali 5 evrov naredijo veliko razliko. Imamo pa tudi ljudi, ki darujejo večje vsote. Predvsem je pomembno, da se vsak odzove, tudi z majhnim zneskom. Ko mi pomagamo nekomu s 1000 evri donacije, kar se morda sliši kot znesek, ki ti pač ne spremeni življenja, dobimo odziv v smislu ''Vi sploh ne veste koliko to nam pomeni, vi poooojma nimate, kaj ste za nas naredili, vam se ne saaaanja koliko ste nam s tem pomagali''. Jaz bi vsakemu, ki pošlje sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919, sporočil podobno: Vi sploh ne veste koliko ljudem to pomeni, vi se sploh ne zavedate, kaj z enim ali s petimi evri lahko naredite''. Res je lep občutek, ko povežemo vso Slovenijo, ki z nami diha vseh 28 ur,« je dejal voditelj Denis Avdić, ki si letos želi zbrati še več denarja kot lani, ko so zbrali 353.319,70 evrov. »Letos ciljamo na to, da pridemo do 400.000 evrov,« je odločen!