Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak pravi, da je dobro

8. 12. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
Jan Plestenjak (1)

Jan Plestenjak foto: Marko Vavpotic / M24.s

Čeprav se je nekoliko umaknil iz sveta medijev, to še ne pomeni, da je Jan Plestenjak zadnje mesece počival.

Najbolj pričakovana decembrska pravljica je zagotovo prav nova skladba 'Meni dobro je' enega izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov Jana Plestenjaka. Z njo Jan napoveduje izid 15. studijskega albuma na katerem bo enajst novih skladb in bo izšel v drugi polovici prihodnjega leta. Če bodo razmere dopuščale bo ob njegovem izidu sledila nepozabna zabava v naši največji koncertni dvorani Stožice, v kateri je Jan postavil nov mejnik. Leta 2018 je namreč osvojil nov rekord Stožic po številu prodanih vstopnic.

Besede s katerimi se Jan vsakič znova dotakne srca poslušalcev in poslušalk, je za novo skladbo napisal v misli na trenutni čas in praznični čas:
»Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli...včasih se zdijo brezizhodni...In zbere se pogum, volja, ki sta skrita v vsakemu izmed nas ... Takrat si rečeš: Meni dobro je, in greš svetlobi naproti.«

Pravljičen videospot je bil posnet na različnih lokacijah v Sloveniji, tudi v Janovi rodni Škofji Loki. Skupaj s skladbo pa ob večnem hrepenjenu sporoča, da je vse kar potrebujemo vedno z nami, v naših srcih.

prejšnji članek
Hrvaški pevec potrdil, da je imel korono
Svet slavnih
Hrvaški pevec potrdil, da je imel korono
naslednji članek
Challe Salle končno pokazal srčno izbranko
Svet slavnih
Challe Salle končno pokazal srčno izbranko