GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

KK Cedevita Olimpija z dobrodelnostjo za Pediatrično kliniko Ljubljana

10. 12. 2020; 12.30
Avtor: PR
kk-cedevita-olimpija

KK Cedevita Olimpija foto: Aleš Fevžer/KK Cedevita Olimpija

Ljubljanski košarkarski klub bo nedeljsko tekmo odigral v duhu dobrodelnosti.

Veseli december že traja, praznično vzdušje pa je završalo tudi po hodnikih stoženske dvorane ter Hrama slovenske košarke. V nedeljo ob 21.00 košarkarje Cedevite Olimpije v Hali Tivoli čaka obračun desetega kola Lige ABA s Cibono, v spletni trgovini pa so že na voljo posebne spominske vstopnice, ki bodo imele dobrodelni pridih.

Z nakupom spominske vstopnice (7 EUR) bo vsak navijač prispeval svoj delež k nakupu računalniške opreme za osebje Pediatrične klinike Ljubljana. K akciji so že pristopili vsi igralci članskega moštva Cedevite Olimpije ter vodstvo ljubljanskega kluba, zdaj pa ste na vrsti vi, dragi navijači.

Zdravniki so v letu 2020 še posebej izpostavljeni, v trajanju globalne pandemije COVID-19 pa so se znašli v prvih bojnih vrstah, kjer nesebično pomagajo slehernemu posamezniku, ne glede na njene ali njegove potrebe. Ljubljanski klub želi z nedeljsko akcijo prodaje virtualnih vstopnic prispevati k temu, da Narazen. SKUPAJ. pomagamo junakom v belem, in jim z nakupom računalniške opreme olajšamo njihovo vsakodnevno delo.

Vstopnice, ki so že na voljo na TEJ POVEZAVI, so seveda virtualne, saj bo nedeljska tekma zaradi spoštovanja vseh epidemioloških ukrepov potekala za zaprtimi vrati tivolske dvorane. Vsak kupec vstopnice bo posebno spominsko vstopnico prejel tekmi na domači naslov, v znak zahvale pa bo vsak navijač lahko na vstopnici našel avtograme celotnega članskega moštva KK Cedevita Olimpija.

prejšnji članek
To je odličen recept za slastno praznično pecivo!
Kulinarika
To je odličen recept za slastno praznično pecivo!
naslednji članek
Facebook Messenger ne deluje
Svet slavnih
Facebook Messenger ne deluje