Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Zorjan razkrila, kako doma praznujejo božič

13. 12. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
Nika Zorjan

Nika Zorjan foto: Neo Visuals

Slovenska pevka je družinski človek in velika ljubiteljica božiča. Zato nas je zanimalo, kako praznovanje tega praznika poteka v družini Zorjan.

Nika Zorjan je konec novembra izdala svojo prvo božično pesem Poljubi me na božič, ki je takoj doživela velik uspeh in bo z videospotom na kanalu YouTube kmalu presegla 500 tisoč ogledov. Nika, ki rojstni dan praznuje 3. decembra, je pesem v dar dobila za lanski rojstni dan, obdarila pa sta jo seveda Raay in Marjetka Vovk. Kako torej božič praznujejo v družini Zorjan, oziroma kako bodo praznovali letos. 

"Za božič sem tudi letos rekla, da bom z našimi, to je nekako moj cilj. Gre za družinski praznik, ki mora vsebovati film Sam doma, pice, biftek, mami, atija in Evo. Naši imajo že okrašeno, sicer pa vedno 24. decembra pogledamo darila, ampak so ta z leti vse bolj preprosta. Recimo čokoladice, ki jih ima kdo rad ... Nismo veliki materialisti, ampak predvsem ena majhna pozornost. Več nam pomeni to, da smo skupaj, se zabavamo tisti večer, radi se gremo družabne igre, kot je »Vas, mesto, država«, ali Activity, Človek norčuj se namesto ne jezi se ... Si kar znamo popestriti večer," nam je razkrila nasmejana Nika. 

prejšnji članek
6pack Čukur: Polaganje keramike poučuje prek spleta
Svet slavnih
6pack Čukur: Polaganje keramike poučuje prek spleta
naslednji članek
Ljubezen po domače: Ruža si takole služi kruh
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ruža si takole služi kruh