profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaročenka Aneja (BQL) razkrila, kaj si misli o oboževalkah

13. 12. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
Anej Piletič in njegova Iza

Anej Piletič in njegova Iza foto: osebni arhiv

Ker je Anej Piletič član trenutno enega izmed najbolj priljubljenih glasbenih dvojcev v Sloveniji, priljubljenost pa pridobiva tudi na Hrvaškem, nas je zanimalo, kako na oboževalke gleda njegova zaročenka.

S premiero novega videospota dvojca BQL za pesem Budala je najbolj presenetil mlajši član Anej Piletič, saj je javno razglasil, da je zaročen z Izo Hrastnik Fink, s katero se bosta poročila avgusta prihodnje leto. Poroka bo potekala v Celju, v Galeriji okusov, oba pa obljubljata, da bo nekaj drugačnega. 

Razmerje glasbenika in vizažistke, ki velikokrat poskrbi tudi za videz nastopajočih v videospotih dvojca BQL, se je začelo pred dobrimi tremi leti, v resnici ravno v obdobju, ko sta brata Piletič dosegla velik preboj na slovenski glasbeni sceni. Zato ne moremo mimo tega, da ima Anej številne oboževalke. »Hvala bogu, da ima oboževalke. Nikoli nisem bila ljubosumna, prav tako me te stvari ne zmotijo. Rada pa imam, da imava svoj mir. Če greva v restavracijo jest, je to vseeno obema pomembno, da imava mir. A vseeno hvala bogu, da ima čim več oboževalk, da so koncerti polni …« je iskrena Iza, ki z oboževalkami ni imela slabih izkušenj. Verjetno pa je k njenemu razmišljanju pripomoglo tudi dejstvo, da sta se o vsem skupaj še pred začetkom razmerja veliko pogovarjala.

prejšnji članek
Irena Vrčkovnik je dobila novega soseda – svojega sina
Svet slavnih
Irena Vrčkovnik je dobila novega soseda – svojega sina
naslednji članek
Ljubezen po domače: Voditeljica rada nabira zdravilna zelišča
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Voditeljica rada nabira zdravilna zelišča