stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potrjeno: Konec serije brez pričakovanega konca

15. 12. 2020; 06.00
Avtor: J.K.
najini mostovi vodilna Masa Grosel in Robert Korosec_Foto_Ana Gregoric_5

Maša in Robert kot Monika in Kristjan v seriji. foto: Foto: Ana Gregorič

Dramatičen konec serije Najini mostovi ne bo postregel z rešitvijo vseh zapletov …

Pred nami sta še dva dela 2. sezone priljubljene serije Najini mostovi. A zaključek zgodbe žal ne bo takšen, kot ste upali in pričakovali. Zakaj? Ker zgodba še zdaleč ni končana. Kot razkriva igralec Robert Korošec, ki upodablja glavnega junaka Kristjana Bevka, bo veliko situacij ostalo brez težko pričakovanega epiloga.

»Glede na to, kako napeto se bo sezona končala, verjamem, da bodo naši zvesti gledalci z nestrpnostjo pričakali pomlad ter nadaljevanje serije. Verjamem tudi, da nas bodo imeli v mislih čez zimo, ker je še veliko nerešenih stvari ter veliko zapletov, ki niso dobili svojega konca. Nas pa vse to čaka spomladi, ko se serija vrača še bolj napeta in z novimi liki dobiva novo dimenzijo. Skratka, počakamo na božična darila, parkrat "skidamo" in že smo nazaj  z vami.«

Najini mostovi foto: Ana Gregorič

Kaj pa tisto ključno vprašanje o Moniki in Kristjanu? Bomo na 3. sezono čakali z mislijo, da se bosta proti življenjskim preprekam borila z ramo ob rami? »Ali bosta Monika in Kristjan končno spet skupaj, je vprašanje, ki so si ga gledalke in gledalci zastavljali v toku celotne druge sezone. Tik pred tem, da bi lahko znova zapečatila svojo ljubezen, je med njiju zasuk zgodbe in usoda umazanih družinskih poslov znova postavil bariero. Teh smo danes tudi v resničnem, vsakdanjem življenju navajeni že vsi. Na srečo pa ta distanca likov serije Najini mostovi ni preveč zaznamovala in po vznemirljivem zaključku, ko se koščki sestavljanke pričnejo lepiti skupaj, se vračajo v polnem zamahu že spomladi. Do takrat pa se bo zgodba Monike in Kristjana kalila pod vipavskimi rekami,« je povzela zaključek 2. sezone igralka Maša Grošelj, ki jo spoznavamo v vlogi Monike Furlan.

prejšnji članek
Takšna sta bila Bine in Karim pred 10 leti
Resničnostni šovi
Takšna sta bila Bine in Karim pred 10 leti
naslednji članek
Rebeka Dremelj: Vse to je prevara, ena velika laž
Svet slavnih
Rebeka Dremelj: Vse to je prevara, ena velika laž