banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

prometna-nesreča, janžev-vrh, pgd-gornja-radgona Svet24.si

FOTO: Huda nesreča pri Radencih: izgubila nadzor ...

cg_kontejner_strajna_3 Svet24.si

Se bodo socialni problemi po Halozah reševali s ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

helena-blagne Odkrito.si

Helena Blagne pozabila na levi profil?

mija-rovtar Njena.si

Ljubezen po domače: Ni ji povedal, da bo umrl

Potrjeno: Konec serije brez pričakovanega konca
| J.K.

Potrjeno: Konec serije brez pričakovanega konca

Maša in Robert kot Monika in Kristjan v seriji., Foto: Ana Gregorič

Dramatičen konec serije Najini mostovi ne bo postregel z rešitvijo vseh zapletov …

Pred nami sta še dva dela 2. sezone priljubljene serije Najini mostovi. A zaključek zgodbe žal ne bo takšen, kot ste upali in pričakovali. Zakaj? Ker zgodba še zdaleč ni končana. Kot razkriva igralec Robert Korošec, ki upodablja glavnega junaka Kristjana Bevka, bo veliko situacij ostalo brez težko pričakovanega epiloga.

»Glede na to, kako napeto se bo sezona končala, verjamem, da bodo naši zvesti gledalci z nestrpnostjo pričakali pomlad ter nadaljevanje serije. Verjamem tudi, da nas bodo imeli v mislih čez zimo, ker je še veliko nerešenih stvari ter veliko zapletov, ki niso dobili svojega konca. Nas pa vse to čaka spomladi, ko se serija vrača še bolj napeta in z novimi liki dobiva novo dimenzijo. Skratka, počakamo na božična darila, parkrat "skidamo" in že smo nazaj  z vami.«

Foto: Ana Gregorič - Najini mostovi

Kaj pa tisto ključno vprašanje o Moniki in Kristjanu? Bomo na 3. sezono čakali z mislijo, da se bosta proti življenjskim preprekam borila z ramo ob rami? »Ali bosta Monika in Kristjan končno spet skupaj, je vprašanje, ki so si ga gledalke in gledalci zastavljali v toku celotne druge sezone. Tik pred tem, da bi lahko znova zapečatila svojo ljubezen, je med njiju zasuk zgodbe in usoda umazanih družinskih poslov znova postavil bariero. Teh smo danes tudi v resničnem, vsakdanjem življenju navajeni že vsi. Na srečo pa ta distanca likov serije Najini mostovi ni preveč zaznamovala in po vznemirljivem zaključku, ko se koščki sestavljanke pričnejo lepiti skupaj, se vračajo v polnem zamahu že spomladi. Do takrat pa se bo zgodba Monike in Kristjana kalila pod vipavskimi rekami,« je povzela zaključek 2. sezone igralka Maša Grošelj, ki jo spoznavamo v vlogi Monike Furlan.