Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tara Zupančič že razmišlja o novem

18. 12. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
žarometi 2019

Tara Zupančič je v oprijeti obleki v neonsko zeleni barvi privabljala poglede in pokazala svojo popolno postavo. foto: M24

Slovenska voditeljica je bila pred leti močno prizadeta, ko je v razmaku treh tednov izgubila dva pasja prijatelja. Zdaj je razkrila, da je počasi že pripravljena na novega.

Tara je prvega psa dobila, ko je bila stara 12 let, svoji materi pa je morala pred tem dokazati, da bo vsako jutro pred šolo vstala in se šla sprehajati. Ko ji je to uspelo, je dobila tudi prvega kužka. "Mešanec med pinčem in nekim sosedovim psom, mešanček na dolgih nogicah, je pa doživela 16 let, tako da smo jo morali na koncu uspavati, ni več slišala, videla. Kasneje sem imela še enega, pa je pognil tako za prvim, ker sta bili tako navezani, da ji je enostavno srce odpovedal, od žalosti," je iskreno priznala slovenska voditeljica Tara Zupančič in dodala, da je zdaj, dobra tri leta po tem, ko je izgubila oba, pripravljena na novega pasjega prijatelja. "Najprej pripravljam druge člane svojega gospodinjstva. Imela bi šetlandskega ovčarja, to je tako kot škotski, samo da je manjši. Škotski je bil od nekdaj moja želja, ampak je kar velik pes. Šetlandski je videti enako, samo je manjši." Vseeno pa je dodala, da ima moralni zadržek, saj bi želela psa posvojiti, šetlandskega pa je zelo težko posvojiti, saj so na voljo zgolj v psarnah. 

Celoten pogovor si lahko ogledate spodaj, oziroma kliknite >>TUKAJ<<

prejšnji članek
Božo (Šverc komerc) prejel pomembno priznanje
Svet slavnih
Božo (Šverc komerc) prejel pomembno priznanje
naslednji članek
Razkrito, kdo se bo pridružil ekipi Najinih mostov
Svet slavnih
Razkrito, kdo se bo pridružil ekipi Najinih mostov