stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Mojca, kot jo pred kamerami niste spoznali

22. 12. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
mojca-lubej

Mojca Lubej foto: POP TV

Mojca Lubej, ki je popestrila dogajanje na posestvu Janeza Marna, ima zelo zanimivo in pestro življenje. Mamica dveh otrok je sila aktivna ženska premnogih talentov, ki je premagala osebno stisko z intenzivnim delom na sebi.

Mojca Lubej prihaja iz Kopra, kjer živi s svojim sinom. Hčerka je nedavno zapustila domače gnezdo in si ustvarila življenje s fantom. Mojci nikoli ni dolgčas, saj živi tako polno in aktivno življenje, kot le malokdo. V klepetu nam je zaupala svoje številne strasti in zanimanja s katerimi bogati svojo pot, se izpopolnjuje in si širi obzorja.

Mojca pri Janezu Marnu foto: POP TV

Le nebo je meja ...

»Meni osebno je všeč vse, kar je neobičajnega in razburljivega. Zelo rada potujem in raziskujem to našo lepo Zemljo. Načeloma ne maram turističnih točk. Rada pa se srečujem z domačini in način, kako potujem, je kar precej zahteven. Načeloma delam to s svojim sinom,« pojasni in nadaljuje, da jo poleg odkrivanja sveta močno privlači svet glasbe in umetnosti.

»Rada ustvarjam in sem vsestranska. Moje geslo je pač, da nikoli ni prepozno. Življenje je kratko, prav pa je, da se skozi izobražuješ in izpopolnjuješ. Igram kitaro, sicer osnovno, mi pa igranje pomaga, da se sprostim. Delam domačo kozmetiko. Učim se jezikov. Žgem v les. Graviram v steklo. Izdelujem čestitke in ostali "papercraft". Rada si dopisujem. Aktivno sodelujem pri nekaterih projektih v našem mladinskem centru in našem društvu. Sem geolovka (iskalka skritih zakladov). Imam veliko dopisovalcev. Pišem besedila, še posebno hčerki, ki je izvrstna pevka in delamo na to temo tudi razne projekte ... Pa še in še bi lahko naštevala …« prekipeva Mojca, ki pa ima povedati še premnogo zanimivosti, ki zapolnjujejo njen urnik do te mere, da je nenehno zasedena in v pogonu.

Mojca Lubej foto: POP TV

Kot smo že izvedeli v resničnostni oddaji, so Mojčina velika strast tarot karte, s katerimi se ukvarja vse od obdobja pubertete. Pa ne le to, posveča se namreč tudi mnogimi tehnikami, ki pripomorejo k osebnostni rasti in s katerimi je opolnomočila tudi svojega duha. Med slednje denimo sodita tako imenovan 'rebirthing' oziroma posebna metoda zavestnega dihanja in regresija v prejšnja življenja.

Nad anksioznost z aktivnim življenjskim slogom

»Ljudje, ki me poznajo, me poznajo kot zelo dinamično osebo, ki jo je naokoli vedno dovolj. In ki je vedno zasedena ... Meni se zdi to prav, kajti raje sem v gibanju, kot pa ne delam nič. Moja slabost pa je, da nimam mej in da res včasih z vsem tem malo pretiravam. Ampak, ko me pa toliko zadev zanima! Leta nazaj sem imela hude panične napade in anksioznost, vendar sem to premagala sama, z intenzivnim delom na sebi, brez tablet,« iskreno priznava Mojca, ki je danes odkrito ponosna na vse, kar ji je uspelo doseči.

prejšnji članek
Najini mostovi: Zaradi česa je Tina uživala v liku zlobne Karmen?
Svet slavnih
Najini mostovi: Zaradi česa je Tina uživala v liku zlobne Karmen?
naslednji članek
Horoskop: Ne ugajajte za vsako ceno
Horoskop
Horoskop: Ne ugajajte za vsako ceno