zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Konec šova bo postregel s šokantnimi razkritji

23. 12. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
ljubezen-po-domače

Voditeljica Tanja foto: POP TV

Zadnji del 4. sezone šova Ljubezen po domače vas ne bo pustil ravnodušne. Napeto bo, zato nikar ne zamudite slavnostnega večera podeželskih junakov, ki jih bomo tokrat spremljali v romantičnem okolju Vile Vipolže.

Pa smo prišli do samega konca oddaje Ljubezen po domače, ki je pred male zaslone prikovala tako preproste ljudi, kot tiste, ki jim spremljanja podeželskih peripetij ne bi nikoli pripisali. Epilog ljubezenskih druženj se bo zadnjič odvil to soboto, v grajski Vili  Vipolže pa ne bo postreženo le izbrano vino, pač pa nepričakovana razkritja, ob katerih boste težko ostali povsem ravnodušni. Šokirani so bili celo kandidati šova, ki niso mogli verjeti, čemu so priča.

Slavnostni večer se je odvil v Vili Vipolže foto: POP TV

Kaj nas torej čaka? »Po nepozabnih ljubezenskih izkušnjah se romantični junaki oddaje selijo v renesančno vilo ljubezni, kjer se vsi skupaj znova srečajo. Marsikaj se je zgodilo od prvega srečanja in kar nekaj stvari je treba razčistiti. Čistega vina vsem nalije voditeljica Tanja, ki poskrbi, da nič ne ostane skrito pod preprogo. Kar pet parov se je rodilo v tokratni sezoni. Toda kdo je v resnici našel svojo drugo polovico? Kdo se je zaljubil do ušes in še čez? In kdo je koga preigral, kdo komu strl srce? Nekaterih tisto, kar bodo videli, ne bo pustilo ravnodušnih, drugi bodo presenetili z drugačno resnico, določeni pa bodo povsem šokirali. Obeta se razburljiv epilog četrte sezone najlepše podeželske romance,« pojasnjujejo na POP TV.

Naj pa vam namignemo še nekaj. Kot običajno, boste lahko na našem portalu spremljali zanimivosti, ki so doslej ostale skrite. Kaj se je zgodilo z udeleženci šova, ko so kamere ugasnile? Vse to in še več vas bo v naslednjih dneh čakalo na njena.si ...

prejšnji članek
Brata Valič v veselem pričakovanju
Svet slavnih
Brata Valič v veselem pričakovanju
naslednji članek
Horoskop: Je prav, da jim še zaupate?
Horoskop
Horoskop: Je prav, da jim še zaupate?