Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšne spletne vsebine v resnici najbolj klikate?

31. 12. 2020; 10.00
Avtor: njena.si
njena.si

njena.si foto: Pexels

Bralci nam v komentarjih pogosto sporočate, kakšne vsebine vas ne zanimajo, a glede na številke branosti, slednje, zanimivo, ne drži. Preverite, kakšne novice beležijo vrtoglavo branost …

Na spletnem portalu njena.si vsak dan pripravljamo raznolike vsebine, ki zajemajo novice o zdravju, modi in lepoti, kulinaričnih nasvetih, osebni rasti ter pestro vsebino iz sveta znanih obrazov. Dnevno za vas pripravimo približno 16 objav, v upanju in želji, da bi zadovoljili prav vse okuse naše vse večje spletne družine.

Kaj pa vas najbolj zanima? foto: Pexles

A kaj je tisto, kar pritegne največji delež bralcev? Čeprav se ljudje radi pohvalimo, da nas zanimajo poučne vsebine ter da rumene novice nikakor ne predstavljajo sveta, ki bi pritegnil našo pozornost, slednje, glede na rezultate branosti, preprosto ne drži. Vsebine o zdravju, lepoti, modi, osebni rasti in kulinariki namreč beležijo zgolj nekaj odstotkov branosti v primerjavi z novicami iz sveta znanih obrazov. A tudi pri slednjih beležimo veliko razliko.

Največ vaše pozornosti denimo niso deležni tuji zvezdniki, pač pa domači, slovenski znani obrazi. Pritegnejo vas novice o pevcih in igralcih, zlasti tistih, ki so del priljubljenih serij, daleč največ pa je zanimanja za aktualne akterje resničnostnih šovov, ki dnevno beležijo vrtoglave številke branosti.

prejšnji članek
Je Jacqueline znova zaljubljena?
Svet slavnih
Je Jacqueline znova zaljubljena?
naslednji članek
Solze v raju: 'Arzu' se tolaži v objemu družine
Svet slavnih
Solze v raju: 'Arzu' se tolaži v objemu družine