državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Valentino zaradi premoženja nenehno napadajo

5. 1. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
vatroslav tijan

Družija Tijan foto: Osebni arhiv

Junakinja hrvaškega šova Ljubezen na vasi je potožila, da zaradi potresa ne more uživati življenja, saj jo na spletu napadajo, da nima sočutja do ljudi, ki so ostali brez doma.

»Mene kar naprej nekdo nekaj napada. Odkar je prisotno tole stanje, se očitno še živeti več ne more. Ne morem reči, da bi šla po frizuro, ne morem popiti kave ali izraziti, kako si želim, da bi se odprle kavarne in meje, celo kotiček za dojenčka, ki bo prišel čez 15 dni, ne morem slikati, da me ne bi napadli, da nimam čustev do tistih, ki se jim je to zgodilo,« je na družbenem omrežju potarnala Valentina Tijan, ki s soprogom Vatroslavom pričakuje drugega otroka.

Kot je pojasnila, se v državi vrstijo spletni pritiski na tiste, ki želijo prek družbenih omrežij kaj prodati in posameznike, za katere ocenjujejo, da imajo premoženje, ki ga ne potrebujejo za osnovno preživetje. Napada se jih namreč, naj stvari raje podarijo, namesto da jih prodajajo, množično pa so se lotili tudi zmagovalca resničnostnega šova Farma, ki bi moral po mnenju večine polovico nagrade nameniti žrtvam potresa.

»Rada bi povedala, da ne razumem ljudi, ki obsojajo druge, da nimajo empatije do nesrečnežev, ker prodajajo, namesto, da bi podarjali … Mislim, da lahko vsak s svojo lastnino počne, kar si želi, zlasti pa z denarjem, ki ga je zaslužil s svojim trudom. Vsak se bo sam pri sebi odločil ali bo pomagal nekomu drugemu. Če boš ti daroval in pomagal, super, naredi to, ampak zakaj imaš potrebo po tem, da napadaš in obsojaš mene ali nekoga drugega? Kot prvo, niti ne veš, če je ta oseba že pomagala ali pa, če sploh lahko pomaga. Jaz če želim in če lahko, potem pomagam, nikoli pa mi ni prišlo na pamet, da bi s prstom kazala na koga drugega, saj to ni moja stvar,« je svoje stališče pojasnila Valentina.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Takšen je danes glavni igralec filma Petelinji zajtrk
Svet slavnih
Takšen je danes glavni igralec filma Petelinji zajtrk
naslednji članek
Ljubezen po domače: Darja pokazala svojega fanta
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Darja pokazala svojega fanta