stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Krešo (Šverc komerc): Za mano je fantastično leto

5. 1. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Momčilo Otašević, ki v seriji Šverc komerc upodablja Kreša, pravi, da je za njim fantastično leto tako na čustvenem kot tudi poslovenem življenju. Kar ni presenetljivo, saj je konce novembra drugič postal očka.

Igralec in njegova žena Jelena Perčin sta se namreč 24. novembra, nekoliko predčasno, razveselila rojstva drugega otroka, sina Jakše. Par ima sicer že hči Mašo, Jelena pa iz prejšnjega zakona še eno hči. Na vprašanje, kako so se znašli, saj se je njihova družina povečala nekoliko predčasno, je Momčilo odgovoril: "Sploh več ne veš, kdaj se bo otrok rodil, saj zdravnik pove en termin, ultrazvok pa drugega. Ko je bila Jelena v devetem mesecu, datum ni bil več pomemben, Jakša pa se je rodil težak 3,7 kilogramov. Že od začetka so nama govorili, da je za dva tedna večji in ravno za dva tedna je tudi pohitel."

K temu je še dodal, da ni otrok korone, a da mu bo nekoč zagotovo povedal, da je rojen v tem obdobju. "Dojenčki so tako majhni in krhki, da bi jih najraje samo gledal," je še povedal in razkril, da je ime v resnici dobil že v prvi Jelenini nosečnosti, saj sta se takrat dogovorila, da če bo deklica bo Maša, če bo deček pa Jakša. 

prejšnji članek
Emma Stone je noseča
Svet slavnih
Emma Stone je noseča
naslednji članek
Tako velik je že sin Ane Klašnja in Mihe Krušiča
Svet slavnih
Tako velik je že sin Ane Klašnja in Mihe Krušiča