favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Voditeljica, ki jo na hrvaškem obožujejo

10. 1. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
irina-čulinović

Irina Čulinović foto: Nova TV

Kako vam je všeč 44-letna voditeljica šova Ugodno oddam sina? Na hrvaškem je ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic, čeprav jo je ponudba za delo na televiziji presenetila, pa je s polnimi jadri osvojila tudi publiko pred malimi ekrani …

Obraz in glas Irine Čulinović na hrvaškem zelo dobro poznajo. Irina ima namreč za seboj več kot 20 letno kariero, tekom katere se je uveljavila kot televizijska in radijska voditeljica, urednica in uspešna podjetnica. Da je njeno delo cenjeno, dokazuje tako nominacija za mednarodnega radijskega oskarja, kot rezultati raziskave, ki jo razglašajo kot najljubšo radijsko voditeljico poslušalcev po vsej Hrvaški.

Irina Čulinović foto: Nova TV

Kaj pa delo na televiziji? "Na televizijo sem prišla spontano, še vedno se počutim presenečeno in navdušeno hkrati. Televizija je moja ljubezen že od nekdaj, čeprav me je zelo zaznamoval radijski svet. Srečna sem kot majhen otrok, ki se podaja na dogodivščino, v kateri iskreno uživa,« je po sprejemu voditeljske taktirke v šovu Ugodno oddam sina (Ženim sina) dejala Irina, ki jo je veselilo tudi to, da je bila med projektom obdana s strokovnjaki in pozitivno energijo.

Irina Čulinović

Irina Čulinović foto: Nova TV

prejšnji članek
Slovenski 'sanjski' kmet bo spet očka!
Svet slavnih
Slovenski 'sanjski' kmet bo spet očka!
naslednji članek
Horoskop: Osvobodili se boste nekaterih predsodkov
Horoskop
Horoskop: Osvobodili se boste nekaterih predsodkov