Challe Salle, Yvonne Dobra karma

Razkrito: tuja lepotica je dekle slovenskega pevca...

Darja Gajšek Svet24.si

Darja Gajšek pogreša televizijo

roman kirn bobo3 Reporter.si

Janša se je v Bruslju nedvoumno postavil na stran...

rešilec, združeno kraljestvo, london, koronavirus Svet24.si

Angleški sev ne samo bolj nalezljiv, temveč tudi...

20210115-01043753 Necenzurirano

"Oče se je okužil v bolnici in umrl. Niso se ...

Ben Affleck Odkrito.si

Ben Affleck resnično trpi

suzana-nana-kornik Njena.si

Ljubezen po domače: Nana Kotnik spremenila videz

Ben Affleck pred velikim fantazijskim projektom
| J.K. / STA

Ben Affleck pred velikim fantazijskim projektom

Ben Affleck, Profimedia

Oskarjev nagrajenec Ben Affleck bo znova zakorakal v režiserske čevlje. Tokrat bo taktirko vihtel po čarobnem svetu vilincev ...

Ben Affleck se po režiji filmov, kot so Zbogom, punčka, Mesto in Misija Argo, loteva novega projekta. Za Studio Disney bo režiral fantazijski film po knjigi Keeper of the Lost Cities avtorice Shannon Messenger, je poročanje ameriških portalov Variety in Deadline.com povzela nemška tiskovna agencija.

Serija fantastičnih knjig ameriške avtorice Shannon Messenger se vrti okoli 12-letne deklice Sophie, ki s pomočjo telepatskih veščin odkrije svoj pravi izvor v čarobnem svetu vilincev.

Avgusta lani pa je postalo znano, da bo Affleck stopil za kamero tudi pri filmu The Big Goodbye o nastajanju kultnega trilerja Kitajska četrt Romana Polanskega iz leta 1974.

Affleck je skupaj z Mattom Damonom leta 1998 osvojil oskarja za izvirni scenarij drame Dobri Will Hunting, še enega oskarja pa je leta 2013 dobil za Misijo Argo, in sicer za najboljši film. Kot igralca ga je bilo nazadnje mogoče videti lani v športni drami Izven igrišča režiserja Gavina O'Connorja.